icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

karolina196
8. jan 2021

@zuzana888888 No,ty kokos.Na tu bomber budnu som teda zvedava.Ja som si ich tam vsimla tieto bomber bundy a tiez sa mi pacili.Ja mam taku doma len bielu s kvietkami,ale kupenu z normalnej stranky.

zuzana888888
8. jan 2021

@karolina196 Fùù to aj ja som zvedava ake "luxusne" kusy mi pridu. Nalàkaju ludi na pekne fotky...pritom nechapem preco som si neoverila referencie pred nakupom ako to vzdy robievam. Celkovo aj ta stranka mi pripadala divna,narychlo zbuchana..a len platba ich tam zaujimala.

adrianabazar
8. jan 2021

Ahojte žienky. Hurá!!! Poslali mi peniaze, takže sa nevzdávajte...

zuzana888888
8. jan 2021

@adrianabazar Tesime sa s Tebou 🙂

karolina196
8. jan 2021

@zuzana888888 Popravde?Aj mne ta stranka bola divna,ale neskontrolovala som si ju,pretoze som cakala,ze sak slovenska stranka,tak to bude ok.Vobec som netusila,ze tu v dnesnej dobe dokazu takto fungovat a klamat ludi a nikto im nic nezatrhne.Ale uz som sa poucila.Odteraz len z overenych alebo nove budem kontrolovat.

karolina196
8. jan 2021

@adrianabazar Supeer!A ty si aj dostala tovar a vratila ho,ci ti ho ani nedodali?

karolina196
8. jan 2021

@zuzana888888 Ja som mala objednany takyto kabatik len v inom farebnom prevedeni za 30e.Tie uz na stranke nie su,ale su tam tieto uz za 45e 🙈
A to tam pisu,ze su zlavnene z 90e na tych 45e.Akoze to je riadne zavadzajuce,ked su to šity z ciny.Ja nechcem ani vediet,co by mi za tych 30e doslo.

adrianabazar
8. jan 2021

Dodali, ale čižmy sa mi cestou do práce rozpadli.Tak som ich reklamovala, reklamáciu uznali a peniaze poslali skoro po mesiaci od uznania reklamácie, ale som ich stále bombardovala e-mailami, lebo s nimi sa inak nedalo komunikovať. Kebyže ich ,,neotravujem'' tak peniaze nemám späť.Aj na reklamáciu odpovedali, až po e-maily, že prešiel už mesiac a nevyjadrili sa...

karolina196
8. jan 2021

@adrianabazar Aha,uz si spominam.Ale to si asi iba cez maily riesila,ze?Lebo neviem kam sa daju tie handry naspat poslat,kedze nemaju ziadnu fyzicku kancelariu,ani sklady.
A hlavne som zistila,ze na ich stranke,co maju vypisanu adresu firmy,tak je to na adrese v Prahe v takej budove,kde ma okolo 5000 firiem udanu adresu,preto niektore tieto stranky takto funguju.
Vacsina tych firiem nema kancelarie a majitel tej budovy dobre rizuje za prenajatie adresy,takze vacsina firiem je takychto "podvodnych"

zuzana888888
8. jan 2021

@karolina196 Kabatik za 45€? No nekup to! 😅Krasny luxusny dizajn a este aj doprava je zdarma☝️Pocuj ale toto je normalne "umenie" ušit nieco tak šitovo!!🤮 a z takeho materialu ktory akokeby bol preprany 250 tisic krat niekde v Pakistane!!

adrianabazar
Autor odpoveď zmazal
slamienka
9. jan 2021

@adrianabazar Ahoj, prosím ťa, na akú adresu si poslala tie čižmy. Už sa pomaly pripravujem na vrátenie tovaru, objednala som manželovi vianočný sveter, takže ho budem vracať, keďže je už po Vianociach a povedal mi, že ho nosiť nebude. 😂

adrianabazar
9. jan 2021

Neposielala som ich späť, uznali mi reklamáciu. Po prvom obutí sa rozpadli.

adrianabazar
9. jan 2021
adrianabazar
9. jan 2021

Bonky nemá sklad, je to e-shop, na základe Tvojej objednávky objednajú potom z Číny. Takže ak je sveter dobrý nešpekulovala by som s vrátením, nemáš kde😒

marcel299
10. jan 2021

@karolina196 ahoj no posielal som každý deň mail, povyhrážal som sa políciou a nakoniec mi poslali peniaze

karolina196
10. jan 2021

@adrianabazar Tie topanky su ina kvalitka 😂
To je ozaj na zaplakanie.

karolina196
10. jan 2021

@marcel299 Tak super,pomohlo aj tebe.Asi necakali,ze to ludia budu takto riesit,si mysleli,ze kazdy nad tym mavne rukou 🤦‍♀️

zuzika
10. jan 2021

@marcel299 prosím ta kam presne si posielal maily? Lebo ja aj na ten co mi potvrdili objednávku a aj na reklamačný a stále nič žiadna odpoveď.

nika1216
11. jan 2021

@alinka183 objednávajú aliexpres

magdyyka
11. jan 2021

Ja som objednavala odtial pre svokru kabat za 29,95 prisla mi niaka handra z aliexpresu ani farba ani strih nesedi od oktobra sa snimi natahajum az dnes odpisali po million emailov ze z 29,95 uznali 8,40 🤦🏻‍♀️

citronik123
11. jan 2021

Ja mam s touto stránkou otrasnu skúsenosť. 4.12.som si objednala veľký vankúš donut, takisto som chcela zrušiť objednávku napísali ze tovar je na ceste a nedá sa to zrušiť pri objednávaní bolo pri to tovare že je skladom. Dnes 11.1.2021 mi dorazila handra otrasná umelá bez výplne za 16 €. Nikdy viac sú to chrapuni a podvodníci....

anetta85
11. jan 2021

@kika78 mojej mame ešte stále neprišiel tovar... Písala aj reklamáciu, no nevie ako ďalej....

marcel299
12. jan 2021

@zuzika no ja som písal aj na ten čo potvrdzuje objednávku aj na ich stránke na podporu. No čaká ťa dlhá cesta veľa mailov som poslal kým mi vôbec odpísali a vrátili peniaze. No treba im stále písať

zuzika
12. jan 2021

@marcel299 prosím ta, písal si na ten reklamačný link? Poslala som tam už 2xmail. Ako budem písať každý deň. Objednala som pánsku bundu za 49€ a veľkosť L. Ale ako otras, moja 11 ročná dcéra si to obliekla a aj tej je to malé.

marcel299
12. jan 2021

@zuzika písal som im všade aj na ten reklamačný link.

magdyyka
13. jan 2021

Dneska som im zas pisala ze odmietam tych 8,40 ktore mi chcu poslat ze chcem naspet 29,90 ktore som zaplatila ze ani farba ani strih proste nic nesedi a zas odpisali ze neposlu naspet celu sumu

magdyyka
13. jan 2021

Teraz som volala na soi oni nevedie stym nic spravit lebo sidlisko maju v cehach dali mi kontakt na europsky spotrebitelsky centrum sr oni povedali ze tiez nevedia stym nic spravit jedine ze ideme do banky a treba niaky ziadost aby stiahli naspet peniaze

zuzana888888
13. jan 2021

@magdyyka a aky dovod Ti udali?

zuzika
13. jan 2021

@magdyyka kokos toto je na porazenie keď človek nevie ako snimi pohnúť.... Ja mam tiež strašne nervy na nich