Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
Žiada ma Krajská SOI o doplnenie informácií ohľadom osoby prevádzkovateľa a obchodných podmienok pri nákupe cez bonky. Sk... Máte niekto prehľad kto je konkrétne/menovite prevádzkovateľ
@brcka1301 prevadzkovatel je FINALTY TARGET MEDIA s.r.o.
tu je odkaz na cesky register firiem :
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/09105468/finalt...
Majitel : Majiteľ je KAMIL GABRIŠ - Železný Brod
@zuzana888888 aj ja sa pridám mne miesto vlneneho zimného kabátu poslali teplakovina bundu
@2008viera samozrejme napíšem. No ako som sa tu dočítala, nedávam tomu veľká nádej. Bola som veľmi nahnevaná na seba (aká som hlúpa a ako sa niekto nabaľuje na iných ľudoch, ktorí v dnešnej dobe otočia euro v ruke 3x, aby ho účelne minuli) a na "bonky"... písala som podnet aj do Reflexu - markíza, ale je to bez spätnej väzby.
Dobrý deň, čítam tu recenzie na bonky obchod - ja som objednala šaty v októbri, prišli mi v novembri ale tovar je úplne iný - nekvalitný a nepoužiteľný a tovar neviem vrátiť, lebo neviem kde a reklamáciu som hneď vypísala na ich stránke a odpísali mi pred mesiacom, že mi bola schválená refundácia ale tovar som nevrátila,lebo neviem kde a peniaze mi neprišli je to podvod
Na bonky určite nenakupujte. Prišiel mi tovar po mesiaci a pol z Číny ako píšu, že ked sa Vam tovar nebude páčiť mozete ho vrátiť tak to určite nie. Nedodrzuju dokonca ani zakon ,ze do 14 dni mozete tovar vrátiť. Pridavam text pri žiadosti o vrátenie tovaru:
Vážený zákazníku,
je nám to velice líto, ale musíme Vaši žádost o reklamaci zamítnout z
důvodu nesplnění podmínek pro otevření reklamačního protokolu
Ani nereagoval
mne vrátili peniaze tento týždeň za tovar ktorý prišiel pred Vianocami. Ešte v októbri som objednala pansky kardigán a pred Vianocami mi prišiel dámsky sveter.
podvod !!!!!!!! . Nenakupujte..Fejkove cinske veci, bez moznosti reklamacie a nikde na tychto podvodnikov ani nenajdete tel. Kontakt. Akurat peniaze vyhodene von oknom...
Nájde sa tu niekto,komu sa podarilo vymôcť späť svoje peniaze za nekvalitný tovar z tohto e-shopu?
V ich obchodných podmienkach je uvedené :
"Vo veciach, o ktorých platí prípustnosť voľby práva, sa kúpnej zmluvy uzatvorenej prostredníctvom internetového obchodu bonky.sk riadia právom Slovenskej republiky!!!!"
Je teda jasné, že tieto práva porušujú.
Čo s tým?????!
Ahojte, taktiež mám negatívnu skúsenosť s Bonky. Tovar objednaný 5.10.2020, magnetické mihalnice a mikina, nákup cca za 40 EUR. Mihalnice prišli, mikina nie.
1.12. som zadávala cez ten ich slávny reklamačný formulár reklamáciu a žiadosť o vrátenie peňazí.
Idem písať podnet na SOI a pekne sa stavím na polícii. Už som toto raz riešila s iným portálom, a na polícii sa ma pýtali či už niekto podal oznámenie na polícii. Tak sa teda rovno pýtam, bol už niekto na polícii to nahlásiť? Ak áno, poskytnite mi prosím číslo pod ktorým evidujú oznámenie. Ďakujem.
@slamienka ja sice nie som pravnik, ale v tej vete nie je nic take pisane, co by porusovali... pri kontrolnych organoch nie je ziadne pravo volby prava. To je proste dane. A to ze nevracaju peniaze, su sprostredkovatel a ludia naleteli na to, tak to je proste podvod a vyuzitie situacie(kedze je to dovolene takto obchodovat) a musi to riesit policia a soi (v tomto pripade ja napr. nechapem, ze neexistuje prepojenie, medzi nasou soi a ECC, preco tam tieto podnety nevedia posunut automaticky aj hromadne, ved staznosti urcite maju viac... )
ja dufam velmi, ze takyto "sprostredkovatelia" coskoro skoncia, sprisnili sa podmienky dovozu a predaju tovaru z tretich krajin a pevne verim, ze ich to prestane bavit...
Pripajam sa k negatívnej skúsenosti. URČITE NEOBJEDNAVAŤ, KLAMÁRI !!! Tovar som si objednala 13.12.2020, prišiel 25.1.2021. Akože luxusný kožuch. Prišla mi handra s nulovou hodnotou a ešte aj malý. Reklamáciu samozrejme neuznali. Tovar objednali z Činy v mojom mene a rovno to poslali na moju adresu, nemali ani toľko chochmesu, aby tovar prebali. Ak by mal niekto silu a chuť s nimi bojovať, dať to právnikom, alebo do médií, rada sa pridám.
@veronikaa006 prisiel vam?
@johanka369 pani vyzsie pise , ze je vratili....

No neverííím dodnes,,, včera mojej mamine vrátili peniaze...🥳