icon

Skúsenosti s glamira.sk

katarinaba
18. júl 2023

Prosim, mate osobnu skusenost s nakupom sperkov na glamira.sk? Hlavne ma zaujimaju strieborne prstene so zirkonmi. Ale akekolvek recenzie by potesili. Dakujem.

kris_tin257
18. júl 2023

Mám odtiaľ snubný prsteň, biele zlato s briliantom, keď dorazil tak briliant mal viditeľnú čiernu škvrnku ktorú si človek hneď všimol keď pozrel na prsteň pričom muž priplacal za čistotu kameňa. Dali sme reklamovať prsteň čo sme museli slovenskou poštou posielať do Bulharska, prsteň nestal 10€ tak muž bol z toho strašne nesvoj chvalabohu to dopadlo dobre poslali nám nový prsteň ktorý bol v poriadku. Mám ho cca 3 roky a zatiaľ s ním problém nebol 😊

bessie12
18. júl 2023

@katarinaba https://mojasvadba.zoznam.sk/search/?threads-10...

Povodne som tiez chcela prsten z tejto stranky, ale po precitani recenzii som zmenila nazor.

frantiseks
31. máj 2025

Mam odtial uz niekolko objednavok. Dokonca som jednu vratil, aby mi prerobili velkost prstena na vacsiu. Do 35 dni od odoslania mi poslali zvacseny prsten a vsetko v poriadku. Tak ako mali uvedene v podmienkach. Co sa tyka komunikacie, na druhy den mi vzdy odpovedia. Mne sa glamira paci. Maju velky vyber, dobre ceny. Komunikacia by mohla byt rychlejsia, ale je to medzinarodny obchod. Neodpovedaju hned ale na druhy den, alebo obden. Co sa tyka spetneho vratenia, je to trochu komplikovanejsie cez ups. Ja som hladal miesto na prijem balika v meste a bolo to az v priemyselnom parku uplne v prdeli... ale funguju celkom dobre. Mohli by vsak rozsirit kurierske sluzby o ine spolocnosti. Ja som spokojny. Aj vselijake darceky mi vzdy pribalia, dokonca aj k reklamovanej obkednavke, kde som chcel prerobit velkost. Ako ich chyba to nebola, len som chcel vacaiu velkost prstena. Ja odporucam. Negativne recenzie sa mozu stazovat na nie uzivatelsky privetive vybavovanie cez ups, ale za mna su super. V kamennom obchode by to bolo ovela drahsie a mensi vyber.