Skúsenosti s internetovou stránkou kupterychlo.sk
Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto stránkou?
@lvula 😄 To áno. Objednali sme tam s mužom pracovné tenisky, tak si pre istotu zisťujem niečo o tej stránke. Ale neviem žiadne recenzie nájsť 🙄 Ostáva sa len modliť aby neprišiel nejaký šmejd 🙈
@radkamatisova pri každom predávanom tovare majú celkom dobré recenzie ..tak snáď vás nesklamú
@patka06 Dúfam 😊
@radkamatisova dobrý den, prosím boli ste spokojní s objednanými topánkami? Dakujem
@pajkam Dobrý, topánky stále nedorazili, tak sme mužovi kúpili iné.
Neobjednavajte z tejto stránky. Pripočitali si darček v hodnote 7eur hoci som ho nechcela a v objednávke som žiadny darček nenašla.Napisala som im 2x mejl a žiadna odpoveď
@mariasmigova normálne sa bojím vrátiť nefungujuci tovar ktorý mi dneska prišiel 😂
Ja som objednával prvý a posledný krát. Nimi deklarovaná dodacia lehota je výmysel. Vyhovárajú sa na technická problémy a vždy presúvajú dodaciu lehotu. Recenzie si píšu sami, moju negatívnu ani nezverejnili. Tovar, ktorý mi mali dodať na druhý deň prišiel o šestnásť dní. Nikdy viac.
@radkamatisova ja som vracala zakúpený tovar a peniaze nikde, vyhovárajú sa, že im nič neprišlo, mailovala som im podací lístok, aj to, že balík bol prevzatý hneď na druhý deň (zo sledovania zásielok) a nič, úplné ticho. Nikdy viac.
@lydiadaub och, to mi je ľúto. Ja sa už radšej takým stránkam vyhýbam 😏
@radkamatisova nakoniec sa to vyriešilo peniaze mi bolo vrátené.
@lydiadaub Tak to som rada 🙂 Aspoň, že to.
Neradím objednávať!!!
Od 10.12.2023 čakám na objednaný tovar,samé výhovorky.
Tiez cakam na objednany tovar, na mail nereaguju, číslo na nich nieje,...
Dobrý večer. Posielala som to do depa GLS Slovakia HUB PJU 962 33 Budča 1039,
@radkamatisova kúpil som nožnice na konáre s akumulátorom,prišlo nefunkčné a reklamácia nič, neviem sa k nim kontaktovať .Podvodníci.
@radkamatisova Su to podvodníci,ja už ich riešim cez SOI.Tovar mi prišiel vadný,poslal som späť a teraz ani tovar,ani peniaze .

Nie, ale uz len nazov stránky znie podozrivo... 😀