icon

Skúsenosti s internetovým obchodom Erika fashion

misickaa4
6. feb 2021

Mate niekto sksuenosti? Vyzera to oblecenie naozaj ako na obrazku?
Dakujem

kikusa2021
6. feb 2021

Áno, mám odtiaľ plno veci s spoko🙂 navyše sa dá za 1 euro vymeniť alebo vrátiť na zasielkovni tovar. Odporúčam tuto možnosť v prípade že Vám oblecko nesadne.. ja som to raz využila a je to super ako platiť postu

bzusines
16. feb 2021

@kikusa2021 ahoj aka je tam doba dodania tovaru? Cakala si dlho, lebo pozerám ze to ide z Prahy.

sonula209
9. feb 2022

@misickaa4 podla mna otrasna kvalita ako keby to bolo z aliexpresu prave mi prisiel balik a iba na to pozeram

ejdrien123
8. jún 2022

otrasne, nikdy viac, objednala som si top, komplet a saty, veci nazivo absolutne nezodpovedaju fotkam!!!!! zasednute farby, akoby vyprane, cinska kvalita, z aliexpresu vam pridu lepsie veci, nechapem ako to mozu predavat, vsetko som vratila spat. Komplet za 28€, cakate ze pride luxusny set ako na fotke a dojde vam Cina za 8€ mac, uz si od nich nic neobjednam a neodporucam !

lunademonica
24. apr 2023

@misickaa4 Neodporucam! Totalne šmejdy predavaju, jedna vec sa mi znicila po prvom prani...

tiezjedna
24. apr 2023

všetko turecké šmejdy

suzy_dm
10. aug 2024

@misickaa4 Ja som si objednala saty a je to totalny smejd. Saty sa len poliali cistou vodou a vytvorili sa tam hrozne flaky. Uz su total nenositelne

majuska_b_o
1. aug 2025

Neodporúčam, prišla totálna handra, neochota komunikovať a vymazávanie mojich sprav a komentárov.