Skúsenosti s módou Sofia Bratislava
Máte tento internetový obchod vyskusaný? Nie je to podvod? Nemyslím šperky Sofia ale obchod online s módou čo sa volá Sofia Bratislava.
tak ked myslíš tento, a ako kontaktnu adresu daju vyplniť formular, rovno na to zabudni a ber to ako podvod
https://sofiabratislava.sk/pages/kontakt
a ešte, že tovar môžeš pokojne vrátiť a adresu tam nedajú nijakú, to sú nejaki hujeri, stavím sa
@karolinakr áno už som pogooglila veľmi zle recenzie to má ďakujem za odpoveď
Ahoje, no ja som bola zjavne rýchlejšia si tovar objednať, ako najskôr prečítať recenzie :D :D :D Omyl.. tovar mi už chodí vyše dvoch týždňov.. až teraz čítam, že je odosielaný z Ázie, tak bohvie, či vôbec niekedy dorazí.. Na webe majú uvedené, že dodanie 14 dní.. Aj ked podľa sledovacie čísla sa zásielka pomalinkými krôčikmi hýbe.. Dám vám ešte vedieť, či balíček dorazil, alebo som sa doslova, že o.ebala ;)
Ahoje, no ja som bola zjavne rýchlejšia si tovar objednať, ako najskôr prečítať recenzie :D :D :D Omyl.. tovar mi už chodí vyše dvoch týždňov.. až teraz čítam, že je odosielaný z Ázie, tak bohvie, či vôbec niekedy dorazí.. Na webe majú uvedené, že dodanie 14 dní.. Aj ked podľa sledovacie čísla sa zásielka pomalinkými krôčikmi hýbe.. Dám vám ešte vedieť, či balíček dorazil, alebo som sa doslova, že o.ebala ;)
@meggy07 držím palce!!!
@meggy07 platila si vopred?
Odpoveď od nich na urgenciu:
Dobrý deň, Magdaléna,
ďakujeme vám za vašu správu.
Pozrela som sa teraz do nášho systému a vaša objednávka už bola spracovaná a odovzdaná prepravnej spoločnosti pred určitým časom. Je teda veľmi pravdepodobné, že došlo k miernemu oneskoreniu zo strany dopravcu. V tejto chvíli vás môžeme len poprosiť o trpezlivosť a pochopenie – zásielka by vám mala byť doručená v najbližších dňoch.
Ospravedlňujeme sa za akékoľvek zdržanie a ďakujeme, že ste s nami.
S pozdravom,
Nadia Vargová
Zákaznícky servis
Odpoveď od nich na urgenciu:
Dobrý deň, Magdaléna,
ďakujeme vám za vašu správu.
Pozrela som sa teraz do nášho systému a vaša objednávka už bola spracovaná a odovzdaná prepravnej spoločnosti pred určitým časom. Je teda veľmi pravdepodobné, že došlo k miernemu oneskoreniu zo strany dopravcu. V tejto chvíli vás môžeme len poprosiť o trpezlivosť a pochopenie – zásielka by vám mala byť doručená v najbližších dňoch.
Ospravedlňujeme sa za akékoľvek zdržanie a ďakujeme, že ste s nami.
S pozdravom,
Nadia Vargová
Zákaznícky servis
@meggy07 toto odpíšu asi každému
to už majú predtlačené
a v tych recenziach zlych čo bolo, že to dojde neskôr či vôbec?
@meggy07 Tak ako ste dopadli s objednavkou? Prislo nieco?
Dievčatá dnes by mi mal byť tovar doručený 🙂 Dátum objednania (so zaplatením) 26.9.
Dievčatá dnes by mi mal byť tovar doručený 🙂 Dátum objednania (so zaplatením) 26.9.
@meggy07 tak držím palce nech to nie je nejaký šmejd
@anonym_autor ďakujem.. určite tu ešte napíšem recenziu, keď sa k tovaru dostanem.. už je doma ;)
@meggy07 došiel? neveríiim
Dievčatá tovar došiel, ale des a hrúza.. absolútne realita nezodpovedá obrázkom na e-shope!!! Tovar vraciam a budem ďalší mesiac čakať na peniaze :( Moc smutné a veľké sklamanie z danej firmy ako zavádza svojich zákazníkov. Tajne som dúfala, že keď sa jedná o tak "drahý" tovar, že ten tovar bude aspoň kvalitný (však veľa dobrých značiek sa šije v Čine a potom si v EU našijú značky/visačky), ale to, čo mi prišlo by som si z Temu/Shein/Aliexpress objednala o 90% lacnejšie a s tou istou kvalitou... Takže ODRB!!!
Ešte pridám foto na porovnanie..
Dievčatá tovar došiel, ale des a hrúza.. absolútne realita nezodpovedá obrázkom na e-shope!!! Tovar vraciam a budem ďalší mesiac čakať na peniaze :( Moc smutné a veľké sklamanie z danej firmy ako zavádza svojich zákazníkov. Tajne som dúfala, že keď sa jedná o tak "drahý" tovar, že ten tovar bude aspoň kvalitný (však veľa dobrých značiek sa šije v Čine a potom si v EU našijú značky/visačky), ale to, čo mi prišlo by som si z Temu/Shein/Aliexpress objednala o 90% lacnejšie a s tou istou kvalitou... Takže ODRB!!!
Dobrý deň , ak sa môžem opýtať ako to vraciate späť ? Nikdy ale že nikdy neobjednávam kým si nevyhľadám recenzie a teraz som sa tiež odrbala s touto stránkou , hneď som však písala asi 5-6 meilov o zrušení objednávky a nič ignorácia - neodpísali mi už len napísali meil , že tovar je odoslaný 🙄
@karolinakr veď sa sama sebe čudujem čo som mala za zatmenie mozgu keď si to stále pozerám a teraz som nepozrela , no uvidíme čo príde za šmejd
@karolinakr veď sa sama sebe čudujem čo som mala za zatmenie mozgu keď si to stále pozerám a teraz som nepozrela , no uvidíme čo príde za šmejd
@verkaba a keď nepreberieš zásielku, stane sa niečo?
alebo si dopredu platila už?
@meggy07 to ma mrzí 😐
@verkaba a čo si si objednala presne? foto 🙂
Dobrý deň , ak sa môžem opýtať ako to vraciate späť ? Nikdy ale že nikdy neobjednávam kým si nevyhľadám recenzie a teraz som sa tiež odrbala s touto stránkou , hneď som však písala asi 5-6 meilov o zrušení objednávky a nič ignorácia - neodpísali mi už len napísali meil , že tovar je odoslaný 🙄
@verkaba vraciam to späť podľa pokynov.. napísala som im mail s číslom obj., dôvod vrátenia, meno, adresa a čakám na pokyny od nich... od včera zatiaľ bez odpovede
@verkaba a keď nepreberieš zásielku, stane sa niečo?
alebo si dopredu platila už?
@karolinakr no zaplatila som dopredu inú možnosť tam ani nemajú , ale hned ako som to zistila som písala 4 meily nech to okamžite zrušia a vrátia mi peniaze no žiaľ nikto mi doteraz na to neodpovedal už len mi prišlo , že je to poslané a na ceste - proste čistý odrb a rovno už len automatický meil o odoslaní , tak sama čakám čo príde
@verkaba vraciam to späť podľa pokynov.. napísala som im mail s číslom obj., dôvod vrátenia, meno, adresa a čakám na pokyny od nich... od včera zatiaľ bez odpovede
@meggy07 no snáď ti aj odpovie niekto lebo mne na 7 meilov nikto ani len neštekol a nikde som sa zatiaľ nedočítala , že niekomu sa podarilo vrátiť tovar a ešte aby mu aj vrátili peniaze , tak držím palce
@verkaba mne včera poslali takýto meil
@verkaba spracovane ihned po odoslani zaplatenia? tak to je zazračna firma, každy sklad najprv musi objednavky vyskladniť, zabaliť, rozdelit,dať do auta, počkať na šoféra a odviezť na poštu, alebo čakať na kuriéra, čo pri veľkom počte trva niekedy, tito rovno odosielaju v momente zaplatenia čiže blbosť jak traky, alebo to posielaju do ineho štatu, odkiaľ to dovážajú, podľa obrázku nie vysokej kvality
@karolinakr
@meggy07
@verkaba ahoj, aby Ti ešte nenaparili clo, je to z Činy!

tak ked myslíš tento, a ako kontaktnu adresu daju vyplniť formular, rovno na to zabudni a ber to ako podvod
https://sofiabratislava.sk/pages/kontakt
a ešte, že tovar môžeš pokojne vrátiť a adresu tam nedajú nijakú, to sú nejaki hujeri, stavím sa