icon

Skúsenosti s módou Sofia Bratislava

1. okt 2025

Máte tento internetový obchod vyskusaný? Nie je to podvod? Nemyslím šperky Sofia ale obchod online s módou čo sa volá Sofia Bratislava.

Strana
z3
meggy07
11. nov 2025

Dievčatá, žiaľ je toho tak MOOOOC.. Treba si dávať bohovský pozor a vyzerá to, že čím ďalej, tým viac je nebezpečnejšie nakupovať online.. aj keď shop bude spĺňať obchodné kritéria, treba si ho mega overiť...
Dnes opäť skúsenosť - FB mi vyhodil príspevok "Dobré rady od Kristíny" - Top 5 najlepších IPL epilátorov a tam linky k nákupu na jednotlivé produkty.. klikla som na top 1- Lumina od LumiSilk (samozrejme super cena, čierny piatok a neviem čo všetko grátis k tomu), otvorí mi stránku a brutálne povedomá k Sofii Bratislava :D Tak šup davaj recenzie a už ich bolooooooo.. opäť kvantum oklamaných žien :(
Odporúčam sa pridať do skupiny na FB:
Rizikové internetové obchody-podvedení a nespokojní zákazníci
Rizikové e-shopy-podvedení a nespokojení zákazníci - tu dokonca nami spomínaná stránka Sofia BA, v ČR premenovaná na niekoľko iných ženských mien s tým istým vizuálom stránky.. veľmi smutné, ale aj na tie "prasce" sa varí voda!!!
Žiaľ naše peniaze už neuvidíme :( Dúfam, že našimi zlými skúsenosťami sa poučí a včas sa k nim dostane, čo najviac žien...
Mrzí ma to za nás všetky, ale niekedy oči predbehnú rozum skôr a potom už je neskoro :D Dúfam, že sme sa poučili a možno je opäť čas sa vrátiť pomalíčky ku kamenným obchodom...

majkakraj
11. nov 2025
@verkaba

@majkakraj no a teraz treba robiť čo ? Načo si to preberies keď po 1. To bude čínsky shit a po 2. Ak by si to chcela vrátiť nemáš kam 🤷 mne ešte nedošla objednávka ,ale teda teraz ju mám prebrať a budem mať shit alebo nepreberjem a aj tak sa môžem s peniazmi rozlúčiť ,kde tu je právo kupujúceho a kde sa vlastne máš obrátiť v takom prípade keď ani soika sama nevie povedať nič podstatné 😳

@verkaba asi tak…dokonca ani kuriér sa mi nepokúsil zavolať a dal balík rovno do boxu…mám svagrinu prokurátorku snaží sa ešte vyzistit čo sa dá robiť…ale pravdepodobne ho preberiem…inak nemáš nič… možno sa budú dať veci nosiť na záhradu ktorú síce nemáme 🤔

verkaba
11. nov 2025
@majkakraj

@verkaba asi tak…dokonca ani kuriér sa mi nepokúsil zavolať a dal balík rovno do boxu…mám svagrinu prokurátorku snaží sa ešte vyzistit čo sa dá robiť…ale pravdepodobne ho preberiem…inak nemáš nič… možno sa budú dať veci nosiť na záhradu ktorú síce nemáme 🤔

@majkakraj mne dnes prišiel meil ,že DPD mi doručí balík.Co už teraz stratím keď to je vyplatené tak to preberiem a presne tak ako píšeš ,že aspoň na záhradku keď vobec to bude hodne takého nosenia 😅

1anitka1
11. nov 2025
@verkaba

@majkakraj no a teraz treba robiť čo ? Načo si to preberies keď po 1. To bude čínsky shit a po 2. Ak by si to chcela vrátiť nemáš kam 🤷 mne ešte nedošla objednávka ,ale teda teraz ju mám prebrať a budem mať shit alebo nepreberjem a aj tak sa môžem s peniazmi rozlúčiť ,kde tu je právo kupujúceho a kde sa vlastne máš obrátiť v takom prípade keď ani soika sama nevie povedať nič podstatné 😳

@verkaba tak v tomto prípade ak nepreberieme nemáme ani tovar ani peniaze a teda ja budem postupovať tak ze si najprv pozisťujem kam to treba nahlásiť v takýchto prípadoch ale určite sme v práve v tomto prípade a minimálne ak uz sa k peniazom nedostaneme treba to nahlásiť kde sa dá aby zmizol ten eshop

autor
11. nov 2025
@1anitka1

@verkaba tak v tomto prípade ak nepreberieme nemáme ani tovar ani peniaze a teda ja budem postupovať tak ze si najprv pozisťujem kam to treba nahlásiť v takýchto prípadoch ale určite sme v práve v tomto prípade a minimálne ak uz sa k peniazom nedostaneme treba to nahlásiť kde sa dá aby zmizol ten eshop

@1anitka1 idem ich nahlásiť aj ja

verkaba
12. nov 2025
@majkakraj

@majkakraj a prebrala si už ten balík ?

majkakraj
12. nov 2025
@verkaba

@majkakraj a prebrala si už ten balík ?

@verkaba ahojte prebrala no je to čínsky smajd ale taky kvalitnejší, svetre naozaj majú dobru a príjemnú kvalitu uvidíme čo sa stane keď to vyperiem…jednu sezónu dako okolo domu ponosim …takze odporucam prebrať balík aj keď nie je to áno zďaleka čo sme očakávali ale aspoň niečo, tak mi bolo aj poradene…😒

verkaba
12. nov 2025
@majkakraj

@verkaba ahojte prebrala no je to čínsky smajd ale taky kvalitnejší, svetre naozaj majú dobru a príjemnú kvalitu uvidíme čo sa stane keď to vyperiem…jednu sezónu dako okolo domu ponosim …takze odporucam prebrať balík aj keď nie je to áno zďaleka čo sme očakávali ale aspoň niečo, tak mi bolo aj poradene…😒

@majkakraj no dobre lebo mne tiež dnes príde balík tak som zvedavá , horšie to už bude vysvetliť mužovi 😭🤣

verkaba
12. nov 2025
@majkakraj

@majkakraj no tak prebrala som si to dnes aj ja ,nieje to fakt nič moc kvalita ,ale na počudovanie to nevyzerá zle ,dá sa to ponosiť. Ale už nikdy viac cez takého pofiderne stránky neobjednam

majkakraj
12. nov 2025
@verkaba

@majkakraj no tak prebrala som si to dnes aj ja ,nieje to fakt nič moc kvalita ,ale na počudovanie to nevyzerá zle ,dá sa to ponosiť. Ale už nikdy viac cez takého pofiderne stránky neobjednam

@verkaba super tiež som cakala horšie 😏no už sa obabrat snáď nedame 😏

verkaba
13. nov 2025
@majkakraj

@verkaba super tiež som cakala horšie 😏no už sa obabrat snáď nedame 😏

@majkakraj tak to sa teda nedáme obabrat,už budem ale 1000% obozretna

Strana
z3