icon

Skúsenosti s nákupom telefónov na danimani.sk

galec134
4. jún 2025

Ahojte, chcem sa vás spýtať či niekto pravidelne nakupuje zo stránky danimani.sk, pripadne či niekto už kupil odtiaľ telefón. Chcem odtiaľ kúpiť telefón celkom za dosť vysokú cenu, pretože oproti konkurencii majú o dosť nižšiu cenu. Chcem len vedieť či tu má niekto pozitívnu skúsenosť. Ďakujem pekne

maranco
4. jún 2025

@galec134 hodnotenie má dobré https://obchody.heureka.sk/danimani-sk/recenze/ majiteľ založil od 2/2024 novú firmu DANIMANI group s.r.o. predtým to prevádzkovala DANIMANI s.r.o.

galec134
autor
4. jún 2025
@maranco

@galec134 hodnotenie má dobré https://obchody.heureka.sk/danimani-sk/recenze/ majiteľ založil od 2/2024 novú firmu DANIMANI group s.r.o. predtým to prevádzkovala DANIMANI s.r.o.

@maranco na heureke áno, to viem, mňa skôr zaujímali skúsenosti, predsa len hodnotenia sa v dnešnej dobe dajú získať hocijako

inga93
4. jún 2025

@galec134 mam od nich smart hodinky samsung, nemam co vytknut

rozculena
4. jún 2025

ja by som tam nič nekupovala,náhodne som si pozrela nejaký mobil a je tam napísané,že EÚ produkcia,preto je to lacnejšie.
Budeš mať problémy s reklamáciou,oficiálny servis danej značky ti to nevezme na reklamáciu.Oni berú len keď je to produkcia pre SR

mon_ben
Autor odpoveď zmazal
mon_ben
26. jún 2025

@galec134 mam presne rovnakú skúsenosť a absolútne nákup neodporúčam!

ac77
21. sep 2025

Danimany neodporúčam.pri reklamácii mi namiesto opravy poškodili telefón.to znamená že tam bol slabý odtieň na OLED lcd a napísali že telefón bol vytopený.OK inak telefón normálne fungoval a natočil som aj video a oni mi poslali cenovú ponuku na nový kus.ked mi prišiel ten v úvodzovkách vytopený telefón nestačil som sa diviť čo som videl.na boku telefónu boli hrubé blikajúce farebné čiary.skratka pri montáži ho poškodili a okrem toho nešiel vôbec dotyk .potom keď som im napísal že chcem hovoriť zo servisný technikom alebo rovno z majiteľmi firmu sa len vyhovárali.takze neodporúčam tento eshop