Skúsenosti s nákupom z eyerim.sk: Oplatí sa?
Ahojte, na FB mi vyskakuje reklama na túto firmu. Okuliare z pohodlia domova. Prosím vyskúšal to niekto. Aká je kvalita týchto okuliarov. Dakujem
@xckaretxxx tiez mam viacero okuliarov (iba slnecne), max spoko. Aj to ich “zobrazenie” na tvari co ma ju na stranke funguje spolahlivo
Mne to vyskakuje na insta, lebo detska_doktorka, ktorú sledujem, má s nimi tuším spoluprácu a ona od nich aj jej deti nosia. A tuším aj zľavový kód mala.
Recenzie som tiež počula dobré (plánujem si kúpiť, ale moje staré sú zatiaľ ešte dobré, tak to má čas ).
@vkatush ja už mám 3 ročné z optiky asi za 350. Teraz to bude urcite viacej. Stratila som to kridielko, čo je na nose. Zvažujem lacnejšiu verziu. Preto sa pýtam na recenzie.. dakujem
Ahoj, ja mám dioptrické a som spokojná. Tiež som potrebovala lacnejšiu verziu k dcére, ktorá sa rada hrala s okuliarmi.
@dota6 prosím a koľko cca stali okuliare?
@xckaretxxx kridelko das opravit. Ja mam od nich slnecne okuliare, na kt.sa 2x uvolnil srob, matka, takze 2x reklamacia. Co mi vadilo, ze sa nedalo priniest ich osobne na adresu, cize som dala dost na postovne
Ano spokojna
@xckaretxxx kridelko stojí 0.70€ v optike.
Ja mozem povedat ze som zvazovala, ale nadtastie som sla do optiky. Mam rozdiel medzi lavym a pravym okom 1 dioptriu a pri skusani v optike som zostila, ze moj mozog ten rozdiel dioptrii nevie vyhodnotit a mala som zdvojene videnie.
@xckaretxxx pozrela som na faktúru a stáli ma 134eur. Kupovala som úplne lacný rám Guess, bol v zľave a stál smiešnu cenu. Vyberala som podľa rozmerov rámu, lebo mám úzku tvár. Nosím ich len ráno a večer. Inak som na šošovkách.

Mam odtial uz asi 5 rokov slnecne dioptricke okuliare, v ich rame (eyerim). Vysli ma vtedy na nejakych 60? euro komplet. Som s nimi spokojna, nemozem im nic vytknut. Mam ale iba ciste minusove dioptrie bez cylindrov a tak.