Skúsenosti s nakupovaním na Allegro?
Ahojte ako mate skúsenosť snimi ? 🙂
Lupa - allegro - citaj si 🙈
allegro je iba platforma na ktorej predávajú ostatní svoje výrobky - takže záleží aký predávajúci... sú tam aj seriózni predajcovia, aj menej ... ale ja osobne mám za to že samotné allegro nie je seriózne pretože serióznosť predajcov negarantuje a nezastrešuje to nijak ...
ja sama tam nakupujem - ale od slovákov alebo čechov čo majú aj sami svoj e-shop a na allegre majú lepšiu cenu (lebo aj to sa stáva...)
Ja som odtiaľ objednávala raz detskú kuchynku od nunukids tuším a spokojnosť, do dvoch dni prišla.
ja asi 5x objednavka, zatial spokojnost aj rychle dodanie...
Prosím vás a to sú použité veci ci to sú nové známy tvrdí že to sú používané veci
Ahoj, ja som odtiaľ kúpila v nedeľu večer hraciu kabelku a dnes mi došla, platba na dobierku, z poľského obchodu, takže spokojnosť...
@veronika2316 o akého predajcu sa jedná?
Napišem skúsenosť prišiel mi rozbitý gril ale funkčný ale rozbitý. Prekvapilo ma,že predajca bol seriózny a hneď mi poslal peniažky a ospravedlnil sa. Niekde reklamácia trvá aj 30 dní, ale tam konali okamžite. Podľa mňa na allegre záleží od predajca treba sledovať aké majú hodnotenia.

@mara2010 veľmi zle...pred dvoma mesiacmi som objednala tri veci dve z toho mi neprišli za jednu mi vrátili peniaze ale za druhú mi doteraz predajca dlží 32 eur mesiac sľubuje že ich vráti Allegro len otvorilo diskusiu s ním a ja nemám ani tovar ani peniaze