Skúsenosti s objednávaním zo stránky Temu
OBJEDNÁVAL NIEKTO ZO STRÁNKY *TEMU* vraj strašne dlho trvá doručenie. Mate nejaké skúsenosti ? Ďakujem
Môj pravidelne obj a netrvá mu viac ako 2 t niekedy len týžden
@slovaskab max 10 dni
Pravidelne, do 8 dni mam doma balík vzdy
Môj muž objednáva veľmi často a balíky chodia v cca o 7-12 dní.
Sestra objednáva často také "prkotinky"do záhrady,alebo na ručné práce a vždy príde maximálne do dvoch týždňov, obvykle do týždňa dôjdu veci.Raz sa stalo,že dlhšie nechodilo a vrátili jej hneď peniaze
Max 2 týždne
8-14 dni, skoro vždy to príde do termínu ktorý píšu- ak nie- na ďalšej objednávke mi odrátajú 5€ . Už 2x sa mi to stalo že prisiel tovar Map. Deň po inimi údanej cca 10 ? dňovej lehote a pri ďalšej objednávke mi odrátali 5€
@slovaskab prosim vas a ako doručujú? Počula som niečo že do balíkoboxov dávajú...
@slovaskab prosim vas a ako doručujú? Počula som niečo že do balíkoboxov dávajú...
@natyreggae cez paketu. Bud do boxu a ak je balík rozmernejší tak do odborného miesta.
@natyreggae cez paketu. Bud do boxu a ak je balík rozmernejší tak do odborného miesta.
@aandrea9 dakujem pekne
Dorucuju aj dlhsie - pokial pri tovare pise, ze to posielaju po zemi. Vtedy to je cca do mesiaca, obcas trosku viac. Vacsinou posielaju cez packetu (do boxov, ak je box blizko, pripadne na vydajne miesto packety, ak do boxu nevojde), ale parkrat mi to doniesla aj pre mna neznama dorucovatelaska sluzba (posielam si do prace, tak kurier volala a nechal na vratnici)

@slovaskab máš tam napísané, kedy bude doručenie