icon

Skúsenosti s objednávaním zo stránky Temu

slovaskab
23. máj 2025

OBJEDNÁVAL NIEKTO ZO STRÁNKY *TEMU* vraj strašne dlho trvá doručenie. Mate nejaké skúsenosti ? Ďakujem

mirage
23. máj 2025

@slovaskab máš tam napísané, kedy bude doručenie

stellarstar
23. máj 2025

Môj pravidelne obj a netrvá mu viac ako 2 t niekedy len týžden

veronikaszabova
23. máj 2025

@slovaskab max 10 dni

akika722
23. máj 2025

Pravidelne, do 8 dni mam doma balík vzdy

mima172
23. máj 2025

Môj muž objednáva veľmi často a balíky chodia v cca o 7-12 dní.

jaskolka
23. máj 2025

Sestra objednáva často také "prkotinky"do záhrady,alebo na ručné práce a vždy príde maximálne do dvoch týždňov, obvykle do týždňa dôjdu veci.Raz sa stalo,že dlhšie nechodilo a vrátili jej hneď peniaze

bielasovicka
23. máj 2025

Max 2 týždne

sonalove
23. máj 2025

8-14 dni, skoro vždy to príde do termínu ktorý píšu- ak nie- na ďalšej objednávke mi odrátajú 5€ . Už 2x sa mi to stalo že prisiel tovar Map. Deň po inimi údanej cca 10 ? dňovej lehote a pri ďalšej objednávke mi odrátali 5€

aandrea9
23. máj 2025

@slovaskab objednávam somariny do záhrady, pelechy pre mačky a drobnosti do domácnosti. Do tých 10 dní bol balík vždy doručený.

natyreggae
2. júl 2025

@slovaskab prosim vas a ako doručujú? Počula som niečo že do balíkoboxov dávajú...

aandrea9
3. júl 2025
@natyreggae

@slovaskab prosim vas a ako doručujú? Počula som niečo že do balíkoboxov dávajú...

@natyreggae cez paketu. Bud do boxu a ak je balík rozmernejší tak do odborného miesta.

natyreggae
5. júl 2025
@aandrea9

@natyreggae cez paketu. Bud do boxu a ak je balík rozmernejší tak do odborného miesta.

@aandrea9 dakujem pekne

lopka1313
5. júl 2025

Dorucuju aj dlhsie - pokial pri tovare pise, ze to posielaju po zemi. Vtedy to je cca do mesiaca, obcas trosku viac. Vacsinou posielaju cez packetu (do boxov, ak je box blizko, pripadne na vydajne miesto packety, ak do boxu nevojde), ale parkrat mi to doniesla aj pre mna neznama dorucovatelaska sluzba (posielam si do prace, tak kurier volala a nechal na vratnici)