icon

Skúsenosti s objednávkami cez Alibaba?

13. jan 2025

Ahoj už ste niekto niečo objednával cez alibabu ? Včera som na to narazila a nasla som tam výhodnú vec co by som potrebovala do mojej prevádzky.. je to to iste co aliexpress? Neskúšala som vložiť do košíka nič chcem si overiť co je to za stránku . Ďakujem krásne ;)

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
gubcikova
13. jan 2025

Manžel objednával ale teda dajme tomu musí objednať 200ks/500ks.Ok bude ho dajme tomu kus za 1€ oproti dajme tomu aliexpressu kde je 3€ , ale poštovné si vypínajú aj 90-150€ , čo na aliexpresse keď objedná má free, alebo 2-3€ . Treba zvážiť či sa oplatí.

autor
13. jan 2025

@kittykat22 a keď je pri rodukte minimálne 1 tak nemusím viac? pretože to nie je nejaký centovy produkt.. prepáčte že za pytam ale prvý x počujem o tej alibabe

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jan 2025

@kittykat22 a keď tam hodím do košíka a v kolónke doprava mam napísané vyjednávanie co to znamená? Dakujem

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jan 2025

@kittykat22 ďakujem krasne za info 🙂

gubcikova
13. jan 2025

Vyjednávať budú ohľadne poštovného

autor
13. jan 2025

Už si píšem s pani z Číny ohľadom výrobku a sme sa dohodli aj na leteckej doprave ale píše mi ze dan clo zaplatím priamo cez DHL. Ze DHL mi pošle link keď pride tovar na slovensko a tak to zaplatím? Moc sa mi to nezdá ci?

frflos_nespokojny
13. jan 2025

pozor neposielaj letecky. dhl ti urobi clo,dan, ale za poplatok. ak to nechces, tak to robis sama a poviem ti, ze radsej zaplat dhl. cca 7-8 rokov spat som platil poplatok dhl 20 € plus dan za vyrobok- clo nebolo
teraz neviem ake ma poplatky, cez postu to bolo 3,50€ plus dan.

autor
13. jan 2025

@frflos_nespokojny je to 25 kg stroj pani mi písala ze mi ho pošlú z Číny letecky a ze DHL mi to precli a dan urobia ze mi príde dlh link keď bude balík na Slovensku a ze to uhradím a dajú mi balík... prvý X objednávam preto sa pýtam ci to tak je.. ze clo a dan DHL urobí cca do 200 euro lebo kupujem 1600€ vec

frflos_nespokojny
14. jan 2025

neviem aku cenu da dhl.
momentalne mam taku skusenost, ze objednal som s usa tovar. DHL doprava a prisiel balik na slovensko 03.01.2025- prebrala to zrazu slovenska posta , zmenila sledovacie cislo a pise mi od vtedy ecolne konanie. volal som na postu kde mi dala cislo do kosic na colne odelenie. samozrejme sa tam neda vobec dovolat.
pokial mi nepride zajtra mail s colnice, tak pisem priamo eshopu co som objednaval

leus15
10. feb 2025

Dobrý deň, objednala ste nakoniec? Lebo tiež by som chcela objednat lehátko do salónu za 1000€ a neviem ako stým clom sa bojim aby to nebolo vela.. a ked to zaplatim na alibabe prebrat to musim.

frflos_nespokojny
10. feb 2025

@leus15 clo+ dph+poplatky

autor
11. feb 2025

@leus15 zdravím áno objednala som za cca týždeň by mi to malo prísť.. 1300 € za vec plus dovoz clo a dan dokopy všetko 1900€ .. dala som si to poslať lietadlom lodou mi navrhli tiež ale bolo by to o 30 dní neskôr ešte od pôvodných 21 dní... dala sok si možnosť ze oni mi to aj preclia a vlastne v tej sume 1900 mam všetky poplatky

pastelka292929
16. aug 2025
@anonym_autor

@leus15 zdravím áno objednala som za cca týždeň by mi to malo prísť.. 1300 € za vec plus dovoz clo a dan dokopy všetko 1900€ .. dala som si to poslať lietadlom lodou mi navrhli tiež ale bolo by to o 30 dní neskôr ešte od pôvodných 21 dní... dala sok si možnosť ze oni mi to aj preclia a vlastne v tej sume 1900 mam všetky poplatky

@anonym_autor zdravim prislo vam to vsetko v poriadku?

autor
17. aug 2025
@pastelka292929

@anonym_autor zdravim prislo vam to vsetko v poriadku?

@pastelka292929 zdravím, áno všetko ok doba dodania bola cca mesiac