icon

Skúsenosti s vrátením šiat z Luxie.eu?

veron_bb
1. feb 2024

Ahojte objednávali ste od nich niektorá šaty ktoré ste následne vracali? Nebol problém? Myslím s vrátením peňazí a tak.

Ďakujem

14petulka88
1. feb 2024

Sice som nevracala, ale objednavka bola stale ok

zuzi12345
18. nov 2024

Ahojte, niekto nemá aktuálnu skúsenosť? Vo štvrtok som prevzala šaty, no stránka minimálne od piatku nefunguje, máme od nich objednane viaceré šaty (inak sú pekné) len mame šaty ktoré sme chceli vrátiť a nevieme, že čo teraz.

kattyy3
24. nov 2024

@zuzi12345 tiez mam takto saty ktore dorazili tesne pred tym nez stranka prestala fungovat a musela som ich vratit nesadli mi no stale vidim ze su neprebrate asi sa vratia spat nahnevalo ma to asi skoncili

klaudiklaudi
19. jan 2025

@kattyy3 mam ten isty problém

klaudiklaudi
19. jan 2025

Ja mam takto doma 4 šaty za 450 eur.

gven22
7. feb 2025

@veron_bb ja som od nich kúpila šaty, vyskúšala som ich a následne vrátila. Začali mi od nich chodiť maily že mi ich posielajú späť, že sú potrhané, že si ich mám vyzdvihnúť na pošte lebo oni ich späť neberu. Vraj majú od toho kamerové záznamy, ktoré mi odmietli poskytnúť. Odprisahala by som, že šaty boli v absolútnom poriadku. Boli iba raz vyskúšané v top stave. V emailoch boli drzi, arogantní, Neochotný podať akýkoľvek dôkaz. Šaty som teda vyzdvihla, boli v absolútnom poriadku. Nakoľko mi boli dobre, nechala som si ich a využila som ich neskôr chvalabohu, ale nechcem vedieť čo by urobila žena, ktorej by nesedeli

zuzi12345
7. feb 2025

@gven22 no obchod už zanikol, na základe recenzií som ani neskúšala šaty vratit.. skúsim ich predať.. ale bolo by to na podanie na SOI..vy by ste mohli keďže vám nevzali tovar ja vratenie co zo zákona mali..ja som ich ani neskúšala vratit lebo som.sa bála ze nebudem mat ani šaty ani peniaze..