Skúsenosti s vrátením tovaru a peňazí z Temu
Podelte sa.
Ja objednavam odtial a zatial som len s jednou jedinou vecou nebola spokojna. Stala menej nez 10 eur. Nechala som to tak. Ale ak vec. Ktora sa ti nepaci bola drahá riesila. By som to
.
Ja som vracala bundu, vrátili kredity na účet, takže s tými som potom mohla platiť pri ďaľsom nákupe.
Môžeš si vybrať? Keby som nechcela kredit, ale len peniaze?
ja som reklamovala roztrane zabky, stali euro, hned mi vratili peniaze
Ja som nevracala, ale tovar prišiel rozbity tak vratili sumu
🍿
nikto nevracia tovar na Temu...
@katkaseiner normalne bezne vraciam oblecenie,peniaze mam za hodinu na ucte
Zakliknes to tam,da sa vratit peniaze na ucet z kt.bola objednavka uhradena
🍿
@katkaseiner ja zas nechápem, prečo to ľudia nerobia. Ja som z takmer každej objednávky niečo vracala, bolo ich síce dokopy asi len 5. Vždy vrátili v pohode peniaze alebo kredit a tovar chceli vrátiť len prvýkrát. Dobrý deal.
Pripajam sa ..mam rovnako dobre skusenosti..drobnosti som ani nemusela vracat spat a vrátili peniaze.1 lebo 2x som posielala vec nad 35e ,tiež nebol problem.
Pripajam sa ..mam rovnako dobre skusenosti..drobnosti som ani nemusela vracat spat a vrátili peniaze.1 lebo 2x som posielala vec nad 35e ,tiež nebol problem.
@magduska2 prosim, idem 1.x vratit tenisky...v appke som to naklikala...dali mi kox pre vratenie,ale s pismenami a Packeta v boxe pyta iba ciselny kod. Co mam robit?.dakujem
@magduska2 prosim, idem 1.x vratit tenisky...v appke som to naklikala...dali mi kox pre vratenie,ale s pismenami a Packeta v boxe pyta iba ciselny kod. Co mam robit?.dakujem
@agata2111 Treba zaniest normalne niekde do odberného miesta packeta...ani mne nešlo do boxu vložiť,oni majú tie boxy este také nedomyslené 😵💫
@agata2111 Treba zaniest normalne niekde do odberného miesta packeta...ani mne nešlo do boxu vložiť,oni majú tie boxy este také nedomyslené 😵💫
@magduska2 a to mam napisat na ten balik iba ten kod z temu? To je vsetko? A na temu pisu ze je to zadarmo...-to naozaj mi to v Packete zoberu len tak? 🫣
@magduska2 a to mam napisat na ten balik iba ten kod z temu? To je vsetko? A na temu pisu ze je to zadarmo...-to naozaj mi to v Packete zoberu len tak? 🫣
@agata2111 nič tam nemáš písať. Choď na nejaké miesto, kde vydávajú balíčky od packety, nadiktuj ten kód a oni si vytlačia lístok, ktory prilepia na tvoj balíček a vrátia ho
@agata2111 Ano ja tam pisem ten kod..ale to nemusis..staci ho nadiktovat v packeta odb.mieste a oni vytlačia štítok..preberú a naozaj nič neplatíš...peniaze za vrátenie tovaru som dokonca mala za pár dní...realne este určitě balík ani neprevzali
Netreba ani vraciat tovar peniaze mi boli pripísané. Ked nie ste z niečím spokojná stavi im napísať,, umelá inteligencia,, vybaví všetko že napíšete o akú objednávku sa jedná mne vybavili aj z minulého roka a vrátili mi peniaze
zatial som reklamovala iba 2x. V jednom baleni mali byt 2ks niecoho, a bol tam iba jeden kus. Popisala som kde je problem, tusim aj foto, a same mi to vypisalo, ze vratit tovar nemusim, vratia mi zan peniaze, plus ze poslu nove.
Druhy kart prislo nieco zlomene, zase, ze netreba posielat naspat, iba mi poslali peniaze naspat.
oboje, ale boli veci za par eur.

🍿