Ahojte, mate skusenosti? Plati sa tam len vopred? Dobierka nie je mozna? Vsetko vam doslo ?
Už x-krát sme objednávali niečo z allegro sk, vždy všetko v pohode došlo a aj prekvapivo rýchlo.
objednane prislo, vsetko ok
@carrot_apple dakujem, som sa bala ci to nie je ze objednavaju z aliexpress alebo tak
Platba vopred, platím cez PayPal. Dobierka myslím, že nie je možná.
Tovar posielajú rýchlo, zvyčajne do pár dní, max. týždeň.
Ja som včera platila dobierku
beriem od nich viac rokov- aj ked boli iba este len v Polsku- vzdy prisiel tovar ok, do cca tyzdna som ho mala v boxe. brali sme spolocenske hry, riad, skolsku tasku, plysaky, lego. majú aj znacky z UK, Ameriky ci Japonska co chcela dcera a lacnejsie ako cez clo ci dopravne priamo z originalnej stranky.
@marhulka13 Hej, máš pravdu, skúsil som nejaký tovar a v platobných podmienkach je na výber aj dobierka. Asi to záleží od predajcu, či umožní platiť dobierkou.
Keď som ja kupoval, predajca neponúkal platbu na dobierku, viď obr.
Treba si uvedomiť, čo je to vlastne to Allegro. Allegro nie je predajca, ani internetový obchod. Je to on - line platforma, virtuálne trhovisko, kde predáva množstvo rôznych predajcov. Allegro je len priestor, kde predávajú.
Podmienky aj ceny si určuje každý predajca individuálne. Keď od niekoho ideš kupovať, tak je dobré si pozrieť jeho recenzie či hodnotenie. A to, či ponúka na dobierku alebo nie tiež záleží od predajcu.
@chrobak7 dakujem za vysvetlenie, vobec so strankou nemam skusenosti. Myslela som si, ze objednavaju z aliexpress a podobne, caka sa na tovar aj 3 mesiace, ak vobec dojde :D je takych velmi vela.
Ahojte nevedeli by mi niekto pomôcť pri objednávke na alegro.pl chce. Odtiaľ kreslo ale nejde mi to dať do košíka a ani zaplatít prečo ???
ja som kupovala priamo s allegro.pl
žiadny problém, potom som si s poľkou už aj cez emaily písala..dokonca prišla iná časť postele a vymenili a ako ospravedlnenie nám dali vrchný matrac zadarmo