icon

Skúsenosti s nákupom na Allegro: Platby a doručenie

17. júl 2024

Ahojte, mate skusenosti? Plati sa tam len vopred? Dobierka nie je mozna? Vsetko vam doslo ?

carrot_apple
17. júl 2024

ja som kupovala priamo s allegro.pl
žiadny problém, potom som si s poľkou už aj cez emaily písala..dokonca prišla iná časť postele a vymenili a ako ospravedlnenie nám dali vrchný matrac zadarmo👍

akvi
17. júl 2024

Už x-krát sme objednávali niečo z allegro sk, vždy všetko v pohode došlo a aj prekvapivo rýchlo.

marcella1979
17. júl 2024

objednane prislo, vsetko ok

autor
17. júl 2024

@carrot_apple dakujem, som sa bala ci to nie je ze objednavaju z aliexpress alebo tak

chrobak7
17. júl 2024

Platba vopred, platím cez PayPal. Dobierka myslím, že nie je možná.

Tovar posielajú rýchlo, zvyčajne do pár dní, max. týždeň.

marhulka13
17. júl 2024

Ja som včera platila dobierku

kikazoe
17. júl 2024

beriem od nich viac rokov- aj ked boli iba este len v Polsku- vzdy prisiel tovar ok, do cca tyzdna som ho mala v boxe. brali sme spolocenske hry, riad, skolsku tasku, plysaky, lego. majú aj znacky z UK, Ameriky ci Japonska co chcela dcera a lacnejsie ako cez clo ci dopravne priamo z originalnej stranky.

chrobak7
17. júl 2024

@marhulka13 Hej, máš pravdu, skúsil som nejaký tovar a v platobných podmienkach je na výber aj dobierka. Asi to záleží od predajcu, či umožní platiť dobierkou.

Keď som ja kupoval, predajca neponúkal platbu na dobierku, viď obr.

chrobak7
17. júl 2024

Treba si uvedomiť, čo je to vlastne to Allegro. Allegro nie je predajca, ani internetový obchod. Je to on - line platforma, virtuálne trhovisko, kde predáva množstvo rôznych predajcov. Allegro je len priestor, kde predávajú.

Podmienky aj ceny si určuje každý predajca individuálne. Keď od niekoho ideš kupovať, tak je dobré si pozrieť jeho recenzie či hodnotenie. A to, či ponúka na dobierku alebo nie tiež záleží od predajcu.

autor
17. júl 2024

@chrobak7 dakujem za vysvetlenie, vobec so strankou nemam skusenosti. Myslela som si, ze objednavaju z aliexpress a podobne, caka sa na tovar aj 3 mesiace, ak vobec dojde :D je takych velmi vela.

vojtasova
12. aug 2024

Ahojte nevedeli by mi niekto pomôcť pri objednávke na alegro.pl chce. Odtiaľ kreslo ale nejde mi to dať do košíka a ani zaplatít prečo ???

sod
Autor odpoveď zmazal
carrot_apple
2. júl 2025
@sod
Odpoveď bola zmazaná

@sod nemáš odfotený balíček? v alze si zaregistrovaný? nedali ti štítok,kt. sa lepí na tovar čo chceš odoslať? postupoval si presne podľa inštrukcií,kt.boli k teniskám priložené? v živote sa mi nič také nestalo, treba písať email priamo sa pýtať na ten alzabox,kto v ten deň mal službu a kto tam bol a vzal balík, možno leží v alzaboxe,ale nerozumiem tomu,aj na vloženie do alzaboxu musíš mať prístup od nich,kód,nie?

carrot_apple
2. júl 2025
@vojtasova

Ahojte nevedeli by mi niekto pomôcť pri objednávke na alegro.pl chce. Odtiaľ kreslo ale nejde mi to dať do košíka a ani zaplatít prečo ???

@vojtasova si zaregistrovaná? robia donášku na slovensko? lebo ja to objednávam cez kolegu v poľsku..

sod
14. júl 2025

@carrot_apple uz je to ok, problem bol ze allegro aktualizovalo tu zasielku nejakych 20 hodin pozadu ak nie viac... ale dakujem za odpoved kazdopadne.

kate9999
14. júl 2025

Za mňa nie ani tovar ani peniaze nemám,žiadna odpoveď už sú to mesiace

sod
15. júl 2025

@kate9999 ako je to mozne ? Ak si zaplatila dopredu a zasielka neprisla vypln allegro dotaznik. Tovar by mal byt chraneni cez alegro protect, nemoze sa stat ze nepride a nikto to neriesi to sa mi nechce verit.

kate9999
15. júl 2025
@sod

@kate9999 ako je to mozne ? Ak si zaplatila dopredu a zasielka neprisla vypln allegro dotaznik. Tovar by mal byt chraneni cez alegro protect, nemoze sa stat ze nepride a nikto to neriesi to sa mi nechce verit.

@sod áno zaplatila som dopredu,lebo inak sa nedalo, písala som a ďalej ani obraz ani zvuk ,to bolo v januári už je júl. Nemusíš veriť ale ja som takto dopadla.

sod
16. júl 2025

@kate9999 Ak si das historiu nakupov cez allegro web dole pod nakupom ktory neprisiel je priamo moznost Podať reklamáciu alebo nahlásiť problém staci tam klknut napisat kde je problem. Ak to spravis allegro to urcite bude riesit. Dalej treba kontaktovat aj predajcu pripadne napisat negativnu recenziu a lady sa pohnu. Ja som napisal negativnu recenziu a predajca mi napisal ze ked ju zmazem vrati mi peniaze alebo mi posle znova ten isty tovar a pritom som mal problem iba s poskodenym obalom... polozka bola ok. Dalej raz som nemal info o stave zasielky tak som kontaktoval alegro cez dotaznik a na druhy den mi odisali a nakoniec vsetko zas ok.. mam cez 20 nakupov v allegro a keby mi co len 1 nakup nepride urcite by som to riesil vsetkymi moznymi sposobmi. Akcnost a drzost uz mi priniesla v zivote vela €. Netrba sa hned vzdavat. Maju viacero kontaktnych formularov + predajca vzdy odpise. Allegro si chce zachovat meno preto ak ti nepride tovar a predajca neodpisuje mali by vratit peniaze oni 🙂 cele mi to je nejake divne moze sa stat ze tovar nepride to nehovorim ale ze by to nikto nechcel riesit to mi je divne.