icon

Skúsenosti so stránkou boohoo

liviaantolova26
8. júl 2021

Ahojte má niekto skúsenosť so stránkou boohoo rozmýšľam objednať dakujem

Strana
z3
mimiak75
7. okt 2022

@sedmokraska11 ja som objednala kostým na karneval v júni a prišiel nám asi pred tromi týždňami... Tiež som písala emaily, zakaždým že na doručenie tovaru majú 40 dní, prišiel ďalší email že od dátumu odovzdania tovaru dopravcovi majú zase čas 40 dní na dodanie tovaru, akože masaker... Takže po viac ako troch mesiacoch sme sa dočkali, keď som balík rozbalila tak motylie krídla boli potrhané, som sa už len smiala... Nikdy nikdy viac, najhorší internetový obchod vôbec!!!

yong
26. okt 2022

Jedna velka katastrofa...Tovar nikde, odpoveda automat mailom....

dominikagrundzova
14. jan 2023

Ahojťe ja som objednávala z Boohoo.sk a neviem či mi to príde domou ma niekto take skúsenosti že mu nič neprišlo,objednávala som ešte pred vianocami?

elusak
17. feb 2023

@dominikagrundzova im to strááášne dlho trvá -_- prišlo ti už niečo alebo stále nie?
Podľa mňa sa z tejto stránky nehodí objednávať, môžeš písať maily a furt ti budú posielať tú istú odpoveď aj cez to, že už ubehlo 40 dní a ty tova stále nemáš doma.

danica25
9. mar 2023

@liviaantolova26 som velˇmi nespokojná ,tovar objednaný 18,12, dodnes neprišiel a asi ani nepríde, sľubovali expresné dodaniie

viktoria37
9. mar 2023

Myslím si, že tovar vám príde ale treba vydržať, celkova doba dodania môže byť 2,3 aj 4 mesiace, ale tovar by poslať mali určite, skôr by som sa bála co príde a v akej kvalite, pravdepodobne to nebude to ako na obr., resp. na nete.

viktoria37
9. mar 2023

Viac z tej stránky neobjednavajte, a firma ma ešte podobné stránky napr. Bonky

skopion911
17. mar 2023

Ja som si objednavala zo stranky www.booho.sk zaciatkom decembra 2022 vianocne veci, tesila som sa, ze mi pridu na Vianoce, kedze ku kazdemu produktu, ktory som si vybrala, bolo napisane, ze je na sklade a odosielaju ho ihned. Do 2 mesiacov mi nic nebolo dorucene, pisala som niekolko krat pripomienku, kde je moja zasielka, na ich emailovu adresu a prisla mi skoro vzdy ta ista odpoved, ze mam byt trpezliva, dorucenie sa moze predlzit az na 3 mesiace, ale ze tovar urcite pride. Prva cast objednavky mi prisla po 2 mesiacoch a doplacala som postarke 2 eura. Takto mi postupne prisli 4 baliky, za ktore som vzdy doplacala po 2 eura plus za jeden aj clo v hodnote 1,50 eur. Je to tovar z Ciny, obchod funguje ako Aliexpress akurat s tym, ze toto zastresuje ceska firma z Prahy. Viac si od nich nebudem objednavat, to radsej spravim objednavku cez Aliespress.

majlingova
4. apr 2023

@liviaantolova26 áno mám absolutne nedoporucujem ,horor

vanesa_stprs
7. aug 2023

@srferreira áno ale iba oblece ie keď chceš niečo iné tak nič

nikush9
30. aug 2023

@monkai81 mne ani neprišiel potvrdzujuci email o platbe ani so mnou nekomunikuju dovolat sa je nemozne a na emaily nereaguju

sima_r
31. okt 2023

@liviaantolova26 nikdy viac !! Dodaný tovar nezodpovedal tomu čo som chcela. Prišiel mi poškodený a navyše za takú cenu našla by som lacnejšie na aliexprese alebo sheine … neodpučam!! Dodanie viac ako 40 dni 🤦‍♀️

cory
8. nov 2023

@matka321 akú máš banku, prosim?

matka321
8. nov 2023

@cory Slovensku sporitelnu

katka2508
21. nov 2023

Určite neobjednávajte, objednala som kabát 6.9.23...prišiel včera 20.11.23. To nie je kabát, to je niečo umelé, nechutné, radšej som ani neskúšala. Vraciam späť, musím nájsť podmienky. Dúfam, že sa peňazí dožijem.

olivijanka
21. nov 2023

@katka2508 nápisu vám že to môžete poslať do Číny…. Potom prestanú komunikovať … na peniaze zabudnite

katka2508
22. nov 2023

@olivijanka dám ich na SOI, nech sa nezahravajú😡

olivijanka
23. nov 2023

@katka2508 aj ja som, nič sa nestalo

studiorainbow
25. dec 2023

@liviaantolova26 Nekupovala som tam ale Slovenská obchodná inšpekcia zverejnila zoznam podvodných obchodov medzi ktorými je aj tento obchod Boohoo.sk

katka2508
25. dec 2023

@studiorainbow no čo už, ďakujem za info👍

Strana
z3