Skúsenosti so stránkou Shein
objednavam odtial, vzdy si pozriem material, recenzie s fotkami, skontrolujem rozmery.
ako sa vyssie pise, niektore materialy su fakt neprijemne. a niektore su fajn,a j napriek tomu, ez su umele. napr mam satenove bluzky a su uzasne. sem tam sa najde neico aj bavlnene.
vseobecne som s tovarom spokojna a je fajn.
Fast Fashion plus otrasná kvalita
Ja stade obj už tretí rok, treba čítať recenzie a pozrieť rozmery veľkostí. Doteraz sa mi len raz stalo ze legíny nesadli ale inak v pohode a treba aj čítať aký je to materiál. Máme tu aj skupinu shein
@nataly420 no mne sa doteraz nestalo že by prišla otrasná kvalita 🤔
@stellarstar ako nájdem skupinu
@elsaanna1 alebo napíš aylinn nech ťa tam pridá
@stellarstar tak pre mna je aj zara a H&mko otrasna kvalita 🙂 shein je plasticky odpad
Kupila som odtial par hodvabnych kuskov. Sice to nie je topkvalita (ani som ju necakala) a je to niecim najskor pajcnute (co na stitku nepriznavaju, tam pisu 100% hodvab), ale ucel to splna na bezne nosenie do prace.
A usite je to obstojne (rozumej netrcia z toho nitky, nema to krivy strih a stehy sa snazia, aby boli rovne. Obcas daky trosku ubehne.).
Neviem ale ako ostatne veci za 5€ odtial.
Citaj ci recenzie. Mas ich pri kazdom produkte aj s fotkami.
Ja tam ale objednavam len jednirazove hluposti, ako su kostymi alebo potom ulozne priestory do auta, do skrine atd.
Kvalita, produkcia a rychlost dodania da zlepsila za poslednych 10rokov, cize to už neplati, ze su to handry. Rovnako ale aj normalne oblecenie zdrazelo, to by som si radsej vytipovala zlavy na Zalando alebo ASOS.
@elsaanna1 nikdy by som si odtial neobjednala , a to nie som ziaden "grínpisák".to, co robi konkrétne tento retazec je neskutocny zlocin voci prirode a ludom zijucim v krajinach tretieho sveta. je o tom kopec reportazi,kto si nevie prelozit, fotky napovedia vela https://www.theguardian.com/global-development/...

@elsaanna1 veci sú pekné, keď sa riadiš recenziami. Ale treba počítať s tým, že keď si objednas napríklad krásne letné šaty, tak polovica bude mať ako tak príjemný materiál a v druhej polovici sa budeš cítiť ako v sáčku. Pozadie tej spoločnosti a tie všetky kauzy tu asi nebudeme rozoberať. Všetci o tom vieme a je na každom, či si niečo objedná alebo nie. Ja som to využila super na plavky. Sedia mi skoro všetky strihy, takže som naobjednavala 5 každé inej farby a mám vystarane na niekoľko rokov