icon

Skúsenosti so stránkou timestore.sk

8. jún 2021

Recenzie nemá zlé, len premýšľam či sú tam aj kvalitné výrobky keďže rozdiely v cenách s porovnaním iných stránok sú veľké. Tak by som chcela vedieť či má niekto skúsenosť, čo sa týka kvality? Či dodávajú v originálnych krabičkách? Ďakujem.

columbine
8. jún 2021

Ano, kupovala som priatelovi uz dvoje, su velmi pekne, na krabicke mi nic zvlastne neprislo 🤔 aj ked sa priznam ze rozoznat by som to asi nevedela 🤣 ale mozem ti hodit fotku po praci ked pridem domov 🙂 mne sa najviac pacia akcie co tam maju, minule som objednala boli v akcii a na dalsi den uz boli o 50eur drahsie

autor
8. jún 2021

@columbine ja len že či na úkor ceny to nepríde bez krabičky alebo tak 😁 Lebo je tam rozdiel aj 300€ niekedy. No keď si spomenieš a hodíš fotku, budem rada, ďakujem.

dievcacitajucelist
8. jún 2021

Tu sa pripnem...

marilin51
8. jún 2021

Ja som objednávala pred pár mesiacmi, hodinky aj balenie vyzerali úplne v pohode 🙂

autor
8. jún 2021

Baby a náhodou znackovyshop.sk, o tom ste nepočuli? Má to dosť podobné recenzie.

lusyc
8. jún 2021

Ja som objednávala už 2x, Citizen200-300€/ks, ani ma nenapadlo, žeby neboli originály. Fungujú ako majú už niekoľko rokov.

columbine
8. jún 2021

Z tej druhej neviem najst vrch 😁😁

autor
8. jún 2021

Ďakujem 😊😊

dominikalitviakova
Odpoveď bola odstránená
lenuska9999
17. dec 2021

Baby objednával odtiaľ niekto Michael Kors hodinky ? Lebo sú tam aj j 200 eur lacnejšie.. rozmýšľam ci sú to originály.. a prišli niekomu v originál krabičke MK ?

autor
17. dec 2021

@lenuska9999 objednávala som inú značku, prišlo to pekne v krabičke a sú ok..či je to originál neviem ale nebol problém ani s reklamáciou keď nám niečo nešlo,opravili a obratom vrátili

antonia15
15. júl 2022

@lenuska9999 objednali ste nakoniec? Tiež mám záujem o hodinky MK z tejto stránky ale vzhľadom na cenu sa obávam či je to originál ...vďaka

lenuska9999
16. júl 2022

@antonia15 áno a poslala naspäť. Hodinky sú lacná napodobenina. Radšej objednajte z michaelkors stránky, nájdete tam hodinky aj v akcii za dobru cenu

antonia15
16. júl 2022

@lenuska9999 ďakujem pekne za skúsenosť. Mne sa to hneď nezdalo;)