Spomalený internet
Ahojte, robi aj vam toto operator a je to bezna praktika alebo som uz ja ozaj vadna? Platim si domaci neobmedzeny internet od Orangu, mam ho spraveny cez wifi router, zijem sama a pouzivam ho len na bezne veci, mobil a notebook, ziadny televizor cez internet, kamery a pod. Od druhej polovice mesiaca mi vzdy zacnu extremne spomalovat internet, nedokazem sa kolkokrat ani pripojit aky je slaby, konik mi aj 20 minut nacitava kym sa prihlasim. Dnes uz cakam na polnoc kym sa obnovi ako na spasenie lebo mi absolutne nic nejde. Precitala som si zmluvu odpredu odzadu, ani bodka o tom ze maju po nejakej prekrocenej hranici pravo spomalovat tam napisana nie je. Bola som tam x krat a stale ma oj*bavaju ze to je mnou a oni nic nerobia. 3x som menila router, kupila som si zosilnovac signalu, nic nepomohlo. Oni tvrdia ze som asi v nejakom zlom pasme pokrytia signalu, zaujimave je vsak ze som v nom vzdy iba v druhej polovici mesiaca. Da sa s tym vobec nieco robit a objektivne dokazat ze to oni spomaluju?
@uctik to asi nemalo byt mne, ja som so Starlinkom spokojna 😄

@uctik teda pardon, pri niektorých pripojeniach ako je napr.mobilný internet ako 3petka spomenula, môže byť fup, pokiaľ prekročis nejakú hranicu povedzme 200GB dát, tá spomalia.