Stránka Podajdalej: Prečo prestala fungovať?
Dobrý deň.
Kedysi som často chodievala na túto stránku, zvykla som darovať veci. Dávno som na nej nebola. Tohto roku som si chcela ju pozrieť, no už nefunguje. Neviete kedy ju zrušili a prečo?
Stranka prestala fungovat niekedy zhruba medzi polovicou februara 2024 (niekedy v prvej polovici februara som na stranke este bola) az zaciatkom aprila 2024, kedy uz stranka nebola dostupna. Chvilu som cakala ci stranku len neinovuju, ale 22.04.2024 som napisala dotaz ohladom fungovania stranky na administratora. Odpisali mi, ze z technickych a pravnych pricin bolo natrvalo ukoncene fungovanie stranky s ospravedlnenim, ze vcas o tom nedali informaciu na stranku. Aj mne je to luto.
ja mam odtial zle skusenosti.
podarovala som oblecenie, ale nedostala som ani slubene postovne.
chcela som podarovat topanky, ale bud sa prestali ozyvat, alebo mi dali adresu dorucenia na postu.
Stranka prestala fungovat niekedy zhruba medzi polovicou februara 2024 (niekedy v prvej polovici februara som na stranke este bola) az zaciatkom aprila 2024, kedy uz stranka nebola dostupna. Chvilu som cakala ci stranku len neinovuju, ale 22.04.2024 som napisala dotaz ohladom fungovania stranky na administratora. Odpisali mi, ze z technickych a pravnych pricin bolo natrvalo ukoncene fungovanie stranky s ospravedlnenim, ze vcas o tom nedali informaciu na stranku. Aj mne je to luto.
@vilka_s ďakujem za info 🙂
ja mam odtial zle skusenosti.
podarovala som oblecenie, ale nedostala som ani slubene postovne.
chcela som podarovat topanky, ale bud sa prestali ozyvat, alebo mi dali adresu dorucenia na postu.
@jurly Ja som to poslala ako dobierku - cize bez zaplatenia by im balik nevydali, ...

Neviem. No skus stranku za-odvoz.sk