Stránka uggslovensko.sk - skúsenosti

misulie
6. aug 2020

Ahojte prosim mate niekto skusenosti s touto strankou? Nie je tam na nich ani cislo len ze napisat mail pisala som im uz asi 4 krát a nič! Objednala som si odtial ugg papuče za 90eur platila som predom lebo inak sa nedalo, ked som videla že kam odišli peniaze keď mi ich stiahlo som skoro odpadla.. Do Číny!Topánky z Austrálie?!! To by boli určite fake..potom neskor som aj citala na nete ze ked to je takto tak sú fake.. to som ale netusila ze to je ucet co cíny.. ja ze objednávam zo slovenskej stránky a ze maju dodavatela normalne origoš...tak som im pisala ze chcem zrusit objednavku a nic.. potom dalsi mail ze preco nereaguju... a nič doteraz ani sa mi nedá prihlásiť ani mi neprisiel ziadny mail o objednávke ale peniaze stiahlo.. čo robiť?

misulie
autor
6. aug 2020
pieksamaki
6. aug 2020

@misulie
Ved to je cisty fake....ved som tam ani nenasla obchodne podmienky......uz vzhlad tej stranky nie je v poriadku ...

sissy27
6. aug 2020

@misulie čo robiť? no buď si nájsť brigádu a 90€ zarobiť alebo ich proste oželieť. Od nich tie peniaze neuvidíš, na to zabudni.
Trošku drahé ponaučenie, ale nabudúce budeš vedieť, že recenzie sa čítajú PRED tým, ako niečo objednám. A že si treba všímať kontakty, obchodné podmienky atď. ...

tess23
4. feb 2021

Ahoj @misulie, ako? Prišli ti? Je nejaký posun s tým?