Strránka Fenzy
Ahojte, mate skúsenosti so stránkou Fenzy? Alebo poraďte, pekné blúzky odkiaľ? Ďakujem.
Aj ja a tiez som spokojna
Ja som objednavala z tejto stranky a katastrofa. Bunda sice prisla, ale s obchodom ziadna komunikacia. Neodpovedaju na emaily, neviem ako mam tovar vratit. Prisla mi len adresa do Slovinka a ked som im pisala, ze na poslanie balika mi treba ich telefonne cislo tak nic. Ziadna odozva, posala som im uz 4 emaily a nic. Neodporucam
No moje nervy, ďalšia, ktorú sa im podarilo oklamať. A mala som takého tušáka. Dajte mi prosím vedieť či sa vám ozvali, lebo mne ešte nie. Asi ich treba udať, lebo čo som som písala na jeden mail , tak tam mi povedali, že ich kontaktujú /omylom/dosť oklamaných ./ kontaktovali firmu jfenzi.sk/@tapka116
Prajem pekný deň, tiež negatívna skúsenosť s týmto obchodom. Tovar som vrátila podľa ich pokynov. Vrátenú zásielku si prevzali 09.12.2024. Ku dnešnému dňu peniaze za tovar nevrátili.
@bonduela Ahoj,prosim vratili ti peniaze?lebo pisu aj na webe aj do mailu mi pisali ze maju 60dni na vratenie platby.
@marianaraj Vrátili cca po 3 mesiacoch
@marianaraj
@bonduela ja sa snimi akurat dohadujem uz to bude 60d 🤦
Mám veľmi zlú skúsenosť s formou Fenzy, tovar som vrátila pred dvomi mesiacmi, K dnešnému dňu som peniaze nedostala späť. Je to podvodna firma, nekupujte od nich, v prípade, že potrebujete tovar vrátiť, peniaze za vrátený tovar už neuvidute
Bolo by potrebné podať na firmu Fenzy trestné oznámenie, už na tom môj advokát pracuje
Bolo by potrebné podať na firmu Fenzy trestné oznámenie, už na tom môj advokát pracuje
@maruska1950 aj ja mam zlu skúsenosť uz 3 m cakam na peniaze😔... Na maily nereagujú... Ide o 40e..
@maruska1950 aj ja mam zlu skúsenosť uz 3 m cakam na peniaze😔... Na maily nereagujú... Ide o 40e..
@aja_8 oni maju strasne podmienky pre vratenie tovaru 80dn .Mne az na 80d vratili platbu 80e .Cakala som dlho ale na koniec vratili.

@ariesi ahoj ja som objednavala z tejto stránky a som spokojná 🙂 aj s kvalitou aj s rýchlym dodaním