icon

Strránka Fenzy

ariesi
13. aug 2022

Ahojte, mate skúsenosti so stránkou Fenzy? Alebo poraďte, pekné blúzky odkiaľ? Ďakujem.

jaass
13. aug 2022

@ariesi ahoj ja som objednavala z tejto stránky a som spokojná 🙂 aj s kvalitou aj s rýchlym dodaním

pininka1
13. aug 2022

Aj ja a tiez som spokojna

tapka116
6. mar 2024

Ja som objednavala z tejto stranky a katastrofa. Bunda sice prisla, ale s obchodom ziadna komunikacia. Neodpovedaju na emaily, neviem ako mam tovar vratit. Prisla mi len adresa do Slovinka a ked som im pisala, ze na poslanie balika mi treba ich telefonne cislo tak nic. Ziadna odozva, posala som im uz 4 emaily a nic. Neodporucam

mardag
9. máj 2024

No moje nervy, ďalšia, ktorú sa im podarilo oklamať. A mala som takého tušáka. Dajte mi prosím vedieť či sa vám ozvali, lebo mne ešte nie. Asi ich treba udať, lebo čo som som písala na jeden mail , tak tam mi povedali, že ich kontaktujú /omylom/dosť oklamaných ./ kontaktovali firmu jfenzi.sk/@tapka116

bonduela
10. feb 2025

Prajem pekný deň, tiež negatívna skúsenosť s týmto obchodom. Tovar som vrátila podľa ich pokynov. Vrátenú zásielku si prevzali 09.12.2024. Ku dnešnému dňu peniaze za tovar nevrátili.

marianaraj
27. mar 2025

@bonduela Ahoj,prosim vratili ti peniaze?lebo pisu aj na webe aj do mailu mi pisali ze maju 60dni na vratenie platby.

bonduela
28. mar 2025

@marianaraj Vrátili cca po 3 mesiacoch
@marianaraj

marianaraj
28. mar 2025

@bonduela ja sa snimi akurat dohadujem uz to bude 60d 🤦

maruska1950
23. apr 2025

Mám veľmi zlú skúsenosť s formou Fenzy, tovar som vrátila pred dvomi mesiacmi, K dnešnému dňu som peniaze nedostala späť. Je to podvodna firma, nekupujte od nich, v prípade, že potrebujete tovar vrátiť, peniaze za vrátený tovar už neuvidute

maruska1950
23. apr 2025

Bolo by potrebné podať na firmu Fenzy trestné oznámenie, už na tom môj advokát pracuje

aja_8
25. máj 2025
@maruska1950

Bolo by potrebné podať na firmu Fenzy trestné oznámenie, už na tom môj advokát pracuje

@maruska1950 aj ja mam zlu skúsenosť uz 3 m cakam na peniaze😔... Na maily nereagujú... Ide o 40e..

marianaraj
26. máj 2025
@aja_8

@maruska1950 aj ja mam zlu skúsenosť uz 3 m cakam na peniaze😔... Na maily nereagujú... Ide o 40e..

@aja_8 oni maju strasne podmienky pre vratenie tovaru 80dn .Mne az na 80d vratili platbu 80e .Cakala som dlho ale na koniec vratili.