Sú rozchodové videá Jovinecka a Bianky naozajstné?
Prosim, piste iba ti, ktori ich sledujete.
Je to podla vas pravda? Ako sledujem ich na IG od zaciatku, aj som im fandila.a dnes toto.
Ako nepride mi realne, ze niekto sa nataca pri placi a ze idu spolu na Bahamy. Spominala, ze uz davnejsie nie su spolu. Kamosky ako keby o tom nevedeli. Wtf? 🤦🏽♀️
Mne su trochu sklamanim teraz.
Prosim, ak ich niekto nesleduje, nevie o com je rec... Nech nepise. Som zvedava aj na vas nazory.
@michaella24 aaa, dakujem!
@michaella24 toto ako funguje? 😁 kde je ta plocha?
@michaella24 ak chcem vidieť iné komentáre tak tam musím najprv nieco napísať?
@gejb iba si klikni na profil a tam budes vidiet komentare 🙂
kto spomínal,že už dávnejšie nie sú spolu?
Veď ju požiadal o ruku pred pár týždňami
Podľa mňa sa z toho vykľuje nejaká reklama alebo spolupráca
Jasné že si robia srandu, sa smejem jak ludia plačú, že sa rozišli 😆 ach, tupota národa... Zachvílu to dajú aj do televíznych novín 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Tie videa ako spolu plačú, to je mega extrém 🤣🤣🤣🤣🤣 a ja sa len bavím
Nesledujem ich ale zachytila som to, lebo to namna vyskakuje snáď odvšadiaľ..
ja mám taký názor, že dnes ľudia dokážu pre sledovanie urobiť doslova čokoľvek, aj nahrať sa ako sa rozídu.. vrchol bol článok o tom ako jej rodičia plakali za ním a natočili sa pritom (alebo len fotili? Neviem).. príde mi to celé hrane, vynajdeny nový kontent..
Mám podozrenie že ľuďom začína fakt že ****... 😱
Ja neskedujem, ale vyskajuje mi to stale. Mne sa vibec k sebe nehodili. On mi pride ako taky "obycajny chlapec z dediny" a ona taka" pipina". Tiez neviem ci je to realita ale pride mi to take zvlastne- co vsetkeho idu vytlct peniaze. A ona? Sa prezentuje luxusnymi handrami a spiralu ma kdkial z temu??? Cierne machule pod ocami sko panda🙈- neverim im. Bude to nejaka reklama ci platene promo na film alebo tak..
Tak akp to teda je? Už niekto viete o tom viac?

Už na ploche prebieha diskusia, môžeš sa pozrieť tam.
https://www.modrykonik.sk/blog/post/21930050/sh...