Ťažkosti s nakupovaním na Modrom koníku?
Ahojte, aj vy to mate tak? Prejavim zaujem u predavajucej a prejde aj tyzden a neozve sa. Naco predava potom? Mam teraz 4 take inzeraty, ktore chcem a nik sa neozyva. Ja chapem, ze su prazdniny, dovolenky. Ale je tak tazke napisat oznam, ze som na dovolenke od...do..? V tom pripade viem a ozvem sa neskor. Ako to vnimate vy?
@veklipo ja rada nakupujem, velmi vela uzitocnych veci som kupila za velmi dobru cenu. Ale ked mi uz niekto ani po 3och dnoch nenapise, prejde ma aj chut. Ja sa snazim stale rychlo odpisat, som rada ze niekto do mojho bazara zabludi a kupi si nieco, tym padom sa zbavim nejakych pre nas uz nepotrebnych veci. No a su aj take, ktore kaslu na to uplne. Len nechapem, preco si potom nevymazu tie inzeraty alebo rovno deaktivuju ucet :D
Niektoré si to dajú oblečenie premerať, potom ani nie sú schopné napísať či chcú alebo nechcú.
@lilian183 s tymto mam aj ja skusenosti veru, tak su vselijake... ja vzdy odpisem, pockam 2 dni na rekaciau, ked sa viac neozvu mažem zaujem a dalej neriesim 🙂
Ja mam zaujem o jednu bundu, komunikacia nula bodov. Pytam sa dve otazky. Pani napise odpoved “ano”. Teraz neviem na ktoru otazku odpovedala. Ani bú a ani mú, ziadne dobrý deň. Nič.
@lilian183 a to maju same dobre hodnotenia, ale odkial neviem :D
aj mne sa stálo 3 mesiace som čakala na odpoved a že údajne prehliadla môj záujem a kúpila som inde. Alebo sú aj také že ponúkala pani niečo napísala som jej a namiesto odpovede zmazala inzerát bez odpovede neaktívny .Sú tu všelijaké ženy .A niektoré inzeráty samé o sebe mate záujem to znamená nič že dobrý deň, ahoj, ale len či mám záujem.
@esterr_ka takze na zaklade jedneho svetra s dierou si vydedukovala mentalitu Sloveniek? My sme pred pár rokmi kupili od Čecha auto, otrasne. Ale teda nenapadlo by ma aby som hodnotila mentalitu vsetkych Čechov
@esterr_ka napísala Slovenka žijúca v Česku :D
@esterr_ka to o tebe vela vypovedá
@esterr_ka nie o ludoch. Ty ste ta, ktorá zovšeobecňuje ❤️
@esterr_ka co na to povedat 😀 😀 😀
Ja som raz prehliadla. Jednoducho stalo sa. Pani nemala po týždni záujem,ale chápala som to

Ja som na MK prestala predávať, lebo to boli nervy. Mamičky chceli 5x niečo premerat, hoci nový tovar na eshopoch kúpia kľudne aj o cislo väčšie.
A prestala som aj nakupovať. Kupujem len keď niečo potrebujem, čo by som inak nekúpila (žltú sukňu na karneval atd)