The Tinder swindler na Netflixe
Ahojte, videli ste to? Ak áno, čo hovoríte? 😊 Ja rozmýšľam, či som naivná, keď si myslím, že mne by sa toto nikdy nemohlo stať a muži ako on sú fakt profesionáli alebo tie ženy a ľudia, ktorých podviedol (aj keď sa chcem fakt vyhnúť victim blamingu) nerozmýšľali. Mne príde neuveriteľné a svojim spôsobom až obdivuhodné ako sofistikovaný a premyslený celý ten jeho/ich podvod bol a ako sa dokázal nezamotať vo vlastných klamstvách.
Veľa je to o kontexte - jemu veľmi nepomáhalo celá tá aura okolo (bývalá s dieťaťom co ho vychvaluje, party, kde je za stedreho...) a rozpoloženie obetí.. aj do sekty sa množstvo ľudí nechá zlákať lebo majú nejaké ťažšie obdobie a pod..Aši tak veľmi túžili po niečom co im on vedel dat .. ale áno aj mne prišlo neuveriteľne ze ako veľmi sa dokázali namotat, že oni cítili veľkú intimitu a blízkosť a pritom bola len jednostranna
@janewithane presne preto rozmýšľam, či som naivná, keď si myslím, že by sa mi to určite nestalo 😅
Ale takýto človek si asi dokáže vytipovať z toho množstva správ ženy, ktoré na to ľahšie skočia, lebo ja by som teda na ani len na to prvé rande určite neletela s niekým z Tindru súkromným tryskáčom do inej krajiny.
Tak ta Pernilla podla mna isla po peniazoch, zaujalo ju, aky je bohac, ona nemala peniaze, to jej vyjadrenie
"...ked povedal, ze je obchodnik s 💎, pomyslela som si, ze och, dalsi 🤦..uz som s jednym takym chodila" 😀
A tiez som schopna pochopit jednorazovu financnu pomoc v nudzi "z lasky", ale ze jej kazdy den volal, ze dalsich 20000, zase a zase, to uz musela byt ozaj hlupa...a ist brat pozicky kvoli tomu...
Zvedavost mi nedala a po vzhliadnuti dokumentu som si ho pozrela na instagrame.tam sa pretrca bez hanby okazalym luxusom😉
@sisa_s aj keď si myslela, že jej dáva späť o 60TIS. viac ako mu požičala sa ani len netvárila, že to má problém prijať. 😂
Ja si myslím tiež,že by sa mi to nemohlo stať..v živote by som chlapovi nepozicala viac ako 200 eur aj to by som musela presne vedieť načo a kam ich potrebuje a už by som ho musela poznať pár rokov...toto bolo od nich naivné...hrôza . Za to že bol krásavec a bohatý,úplne boli z neho hotové....
@petra8786 mňa celkom dostalo, keď sa na konci ozývali ľudia, ktorých podviedol a bola tam tá rodina, ktorá ho zamestnala ako babysiitera. To je pre mňa už úplne nepochopiteľné, že aký to musí byť manipulátor.
A inak, mne aspoň z tých fotiek a videí dokonca ani neprišiel ako charizmatický fešák. 😄 Keď som pozerala dokument o Tedovi Bundym, tak som vedela, že to je sériový vrah, ale aj tak som chápala, že tie ženy boli z neho paf, pri tomto hajzlíkovy vôbec, nič dobré mu z očí nepozeralo. 🙈
Videla som včera a tiež som si tak nahlas rozprávala, že ako môžu byť také blbé .. Ale teda dobre to premyslel..Mňa by len zaujimalo, ako si ten jeho akože ochrankár rozbil tu hlavu.. Na Netflixe je ešte podobný dokument Manipulatori..Ten nie len o peniaze oberal ale aj tie ženy tak zmagoril, že ich rodiny nevideli dlhé roky, a ani nevedeli kde sú..
Ach *napomahala tam malo byt.
Jasne myslim ze uz v tom bol dost zbehly, nebol v tom sam, viem si predstavit ze presne vedel ake zeny hľadá.. Vyfiltroval ich aj tym rychly stretnutím, cestovaním.. Zena co by s týmto robila caviky by ho nezaujimala.. Mal ich rozpracovanych naraz viac takže aj preto sa zvysovali sance ze sa nejaka chyti..
Suhlasim inak se ta Pernilla sla po pracoch, skratka kazda si v nom nieco nasla.. Pre mna bol dost taky detský, asexualny.. A tiez si myslim ze by sa mi to teraz nestalo ale pred 10 rokmi ked chces trosku vzrusa, adrenalinu a vychovu ze sa ma pomahat? Ktovie..
Ja si myslim, ze si naschval vybral dovercive zeny zo severnej Europy, mozno lebo su viac pozitíve a veria, ze ludia maju dobre umysly. Ja som teda bola v soku z tej Cecilie, ako dlho jej to trvalo, kym pochopila. Ale aj ta jeho "kamoska" - ved ani nebola jeho partnerka, naco mu posielala peniaze... no mne teda prisli tie zeny extremne naivne - resp. asi velmi tuzili po bohatom princovi na bielom koni/lietadle.
A on bol vo vazeni len 5 mesiacov a uz zase sa prezentuje ako bohac na soc. sietiach.
Najlepsia bola ta posledna priatelka z Prahy, co mu popredala znackove veci, aspon niekto sa mu pomstil ciastocne.
A inac ani mne neprosiel nejaky neodolatelny, skor ako metrosexual s divnym prizvukom a obmedzenou slovnou zasobou v anglictine.
Ja som to pozerala s priateľom a ešte len to začínalo a ja hovorím,že fuj čo to je za hnusneho teplosa 😅😅mne prišiel úplne a asexuálny ani bicykel by som si o neho neoprela..neviem čo na ňom tie ženy videli...
Tak ja som sa cely cas iba chytala za hlavu, ze to co za naivne zeny existuju 🤦 ... Na prvom rande sadnut do neznameho auta, pobalit sa a odletiet do zahranicia lebo vsak ma cavo peniaze a privatne lietadlo? To sa nebala, ze by mohla skoncit ako obet obchodu s bielym masom alebo pod.? 😳 Pre mna uplne nepochopitelne a mozno budem za hnusnu, ale mne ani velmi luto neprislo tych zien 🤷.
https://refresher.sk/109965-Podvodnik-z-Tinderu... tak vraj si máme nechať otvorenú myseľ a srdce 😂😂
No super. Z kriminálnika bude celebrita a nakoniec bude zarabat ako influencer 🙈
@babyjune presne to som si hovorila,že asi schválne ženy zo severnej Európy, že sú menej obozretne, nezvyknute na podvodníkov. Za to my na SK sme zvyknuté na podvody už asi v každej sfére 🙂😒
Skutocna zlatokopka by mu na lep nesadla. Ta ma spocitane, co caka a chce. Prvy naznak, ze pyta od nej a so smutnym usmevom by mu vysvetlila, ze by velmi chcela, ale neda sa. Tie sa na city nehraju, oni ich iba hraju.
To sa stane naozaj len zene, ktora sa pre nieco podcenuje a cely zivot sniva, ze sa na sposob romanov zjavi na necakanom mieste knieza monacke, ci dansky alebo norsky princ a ona sa ocitne v luxusnej rozpravke.
@kingstonka na Slovensku by nepochodil veru, ved kde by nasiel nejaké naivky, ktoré mu dajú 150 000 Eur 😁 u nas je asi vacsia obozretnost. A zase vo vychodnej EU je aj dost zlatokopiek, ktore prave cakaju, ze chlap všetko zaplati, a nie este peniaze posielat a pozicky si brat 😄
akurat vcera som to s manzelom pozerala. je az desive, ze odhad je 10 mil.€ co vytiahol z roznych ludi a po 5 mesiacoch je vonku akoby nic a pokracuje zjavne v nejakych inych podvodoch kedze stale si zije extremne luxusny zivot. to je sociopat ako vysity, nija,e vycitky svedomia, nulova empatia, ten clovek nemiluje nikoho a podla mna toho ani nie je schopny. tie zeny mu poziciavali z lasky preto, ze uverili istote, ze je miliardar, takze je to predsa bezoecne, ma z coho vratit. ja som uz v zivote zazila takyto natlak od jednej osoby, takze viem, ze je to skutocny stres a manipulator vie vyrobit taku situaciu, ze odrazu mu chcete vyhoviet a este citite vycitky, ze ste neboli rychlejsi v naplneni jeho ziadosti. velmi velmi poucny dokument a ak by som mala doma zrovna pubertiacku, tak si to so mnou povinne pozrie. vyborny pohlad aj na socialne siete a co na nich takyto ludia prezentuju - falos, klamstva, pozlatko…
A podobny dokument uz na Netflixe je, o Epsteinovi. Podobna premisa.
Tak napíš tvoje dojmy a pocity keď to pozrieš celé
aky prvy diel? ved to je jeden zhruba 2h film
@zuzuliennka1 ale toho druhého, ktorý baby spomínali, The Pupper Master
@amenka77 pozrela som a vôbec mi to hlava neberie. Že ich oberal o peniaze je jedna vec, ale rozmýšľam aké potešenie on má z takého života, proste tiež mi to nepríde nič moc, len jazdiť v aute a stále byť na "úteku" pred ničím. To už nie je podvodník, ale úplne narušený človek, ktorý sám musel uveriť svojim klamstvám. A veľmi som fandila otcovi tej Sarah, museli zažívať peklo.

Presne toto aj mne prešlo pri pozeraní hlavou, že kde mali tie ženy zdravý rozum. Je pravda, že vymyslel skutočne sotisfikované klamstvo, ale na druhej strane to bolo až tak absurdné, že keby tie ženy trochu viac chceli, prišli by na to, že to je obyčajný klamár. Akože pardón, ale hentaký boháč a ochranka, že jeden bodyguard? 😄 Naháňajú ho dobre, že nie teroristi a ako prvé mu napadne pýtať peniaze od frajerky? A výpisy z účtov si akože nepozerali, kde míňa ich drahý tie ich peniaze? A ešte mu poslali ďalšie? Je mi ich ľúto a hentakého hajzla najlepšie zavesiť za gule do prievanu, ale museli to byť riadne naivky. A hlavne, čo by taký človek robil na tinderi. 🤦🏻♀️😅