icon

Tvorba Webstránok vo WordPresse

18. apr 2025

Ahojte kočky, robíte niektorá weby vo wordpresse? Rozmýšľam, že by som to robila ako hobby a trocha si privyrobila.

13uzivatelka11
18. apr 2025

No po takých čo to robia ako hobby na privyrobenie to potom opravujú v IT firmách 😅 samozrejme česť výnimkám

babydesire
18. apr 2025

Fuha, no keby ti dame nas web tak si to raz dva rozmyslis...ja mam z toho bubaka, vyhybam sa tomu ako sa da,ked nemusim ani tak tam ani neskrtnem 🧐🫣

autor
19. apr 2025

@babydesire prečo? Je to komplikovane? Ty robíš vo wordpresse?

babydesire
22. apr 2025

Mame vo wordprese web. Nerobim tam vsetko, len niektore upravy a obcas je to dost komplikovane. Ale zas, my mame komplikovanu stranku, myslim, ze zle vypracovanu, preto sa to zle robi. A nemozeme najst schopneho itckara nato. Takze tak. Ale ved skusit mozes..nas web upravujem ja a kolega a este jeden itckar (ale on nerobi vsetko).. no tak vselijak to mame my

13uzivatelka11
23. apr 2025

@babydesire kebyže chces tak manžel sa ti vie na to pozrieť, či by sa to dalo dako optimalizovať 🙂 programuje už asi 20 rokov, takže nie je žiadny hobby itckar..

babydesire
5. máj 2025
@13uzivatelka11

@babydesire kebyže chces tak manžel sa ti vie na to pozrieť, či by sa to dalo dako optimalizovať 🙂 programuje už asi 20 rokov, takže nie je žiadny hobby itckar..

@13uzivatelka11 dakujem,, daj kontakt ☺️ spytam sa sefky