icon

Účet s mojou fotkou bez môjho vedomia

leuskaaaa
27. júl 2025

Stalo sa vám už niekto ze si na vas urobil niekto účet s vašou fotkou? Aké mam možnosti, ak neviem kto to urobil? Nahlasovala som účet a robila všetko možné...

denkabemommy
27. júl 2025

@leuskaaaa áno, ideálne je ak profil nahlásia viacerí ľudia 🙂 do pár hodín (dni) ho zrušia

anonym_2c1286
27. júl 2025
@denkabemommy

@leuskaaaa áno, ideálne je ak profil nahlásia viacerí ľudia 🙂 do pár hodín (dni) ho zrušia

@denkabemommy žiaľ deje sa to a robia to podvodníci na nete, čo okrádajú ľudí o poštovné.

denkabemommy
27. júl 2025
@anonym_2c1286

@denkabemommy žiaľ deje sa to a robia to podvodníci na nete, čo okrádajú ľudí o poštovné.

@anonym_2c1286 však netvrdím nič iné 🤷🏼‍♀️

simona20201309
27. júl 2025

@leuskaaaa to je presne ten dôvod prečo nemám nikde zverejnené žiadne fotky. Potom sa tu hrdinky s fotkami ohanaju tým ze my bez fotiek tu v podstate ani nemáme čo hľadať 🤔
Účet ti zrušia a nabudúce odporúčam profil bez fotky

domkakvet
27. júl 2025

@leuskaaaa nahlasit.

leuskaaaa
autor
27. júl 2025
@simona20201309

@leuskaaaa to je presne ten dôvod prečo nemám nikde zverejnené žiadne fotky. Potom sa tu hrdinky s fotkami ohanaju tým ze my bez fotiek tu v podstate ani nemáme čo hľadať 🤔
Účet ti zrušia a nabudúce odporúčam profil bez fotky

@simona20201309 ani ja nemám nikde fotku, tu fotku som len niekomu dvano posielala ale neviem komu a kto to mohol urobiť

leuskaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
leuskaaaa
autor
27. júl 2025
@domkakvet

@leuskaaaa nahlasit.

@domkakvet ja by som chcela zistiť aj páchateľa neviem ale ako

simona20201309
27. júl 2025
@leuskaaaa

@simona20201309 ani ja nemám nikde fotku, tu fotku som len niekomu dvano posielala ale neviem komu a kto to mohol urobiť

@leuskaaaa nevieš komu si posielala svoju fotku???

leuskaaaa
autor
27. júl 2025
@simona20201309

@leuskaaaa nevieš komu si posielala svoju fotku???

@simona20201309 nie, nie som si istá a hlavne to bolo pred 4 rokmi. A s nikým sa nebavím z tých co som sa predtým bavila

anonym_e2e962
27. júl 2025
@leuskaaaa

@simona20201309 nie, nie som si istá a hlavne to bolo pred 4 rokmi. A s nikým sa nebavím z tých co som sa predtým bavila

@leuskaaaa obávam sa, že to nijak nezistíš, len keby si si spomenula, komu si to poslala. Ostáva to len hromadne nahlásiť, rozpošli kamarátom a rodine, aby ti pomohli profil tiež nahlasovať, do pár dní ho vymažú. Mne sa stalo to isté, profil s mojou fotkou aj s mojím menom, nejaký úžasný jedinec, ktorý má v láske nemal a vypisoval mojim blízkym.