Účet s mojou fotkou bez môjho vedomia
Stalo sa vám už niekto ze si na vas urobil niekto účet s vašou fotkou? Aké mam možnosti, ak neviem kto to urobil? Nahlasovala som účet a robila všetko možné...
@leuskaaaa áno, ideálne je ak profil nahlásia viacerí ľudia 🙂 do pár hodín (dni) ho zrušia
@denkabemommy žiaľ deje sa to a robia to podvodníci na nete, čo okrádajú ľudí o poštovné.
@denkabemommy žiaľ deje sa to a robia to podvodníci na nete, čo okrádajú ľudí o poštovné.
@anonym_2c1286 však netvrdím nič iné 🤷🏼♀️
@leuskaaaa to je presne ten dôvod prečo nemám nikde zverejnené žiadne fotky. Potom sa tu hrdinky s fotkami ohanaju tým ze my bez fotiek tu v podstate ani nemáme čo hľadať 🤔
Účet ti zrušia a nabudúce odporúčam profil bez fotky
@leuskaaaa to je presne ten dôvod prečo nemám nikde zverejnené žiadne fotky. Potom sa tu hrdinky s fotkami ohanaju tým ze my bez fotiek tu v podstate ani nemáme čo hľadať 🤔
Účet ti zrušia a nabudúce odporúčam profil bez fotky
@simona20201309 ani ja nemám nikde fotku, tu fotku som len niekomu dvano posielala ale neviem komu a kto to mohol urobiť
@simona20201309 ani ja nemám nikde fotku, tu fotku som len niekomu dvano posielala ale neviem komu a kto to mohol urobiť
@leuskaaaa nevieš komu si posielala svoju fotku???
@leuskaaaa nevieš komu si posielala svoju fotku???
@simona20201309 nie, nie som si istá a hlavne to bolo pred 4 rokmi. A s nikým sa nebavím z tých co som sa predtým bavila
@simona20201309 nie, nie som si istá a hlavne to bolo pred 4 rokmi. A s nikým sa nebavím z tých co som sa predtým bavila
@leuskaaaa obávam sa, že to nijak nezistíš, len keby si si spomenula, komu si to poslala. Ostáva to len hromadne nahlásiť, rozpošli kamarátom a rodine, aby ti pomohli profil tiež nahlasovať, do pár dní ho vymažú. Mne sa stalo to isté, profil s mojou fotkou aj s mojím menom, nejaký úžasný jedinec, ktorý má v láske nemal a vypisoval mojim blízkym.

@leuskaaaa áno, ideálne je ak profil nahlásia viacerí ľudia 🙂 do pár hodín (dni) ho zrušia