icon

Upadá popularita Facebooku?

9. nov 2025

Na facebooku mam skoro 11 000 sledovatelov, a este pred rokom kazda jedna moja profilovka mala tisice lajkov, a dnes to nebyva ani 300 az 500. Myslite ze ozaj Facebook upada? Snazim sa a denne tam pridavam nove a nove fotografie a denne vidim upadok.

valria
9. nov 2025

@anonym_autor mladí preferujú insta a tik- tok. Ak sú oni tvoja cieľovka, presedlaj tam A propos, koľko máš rokov??

ivik4
9. nov 2025

Za mna urcite ,uz su tam hlavne starsie rocniky aktivne

anonym_b64f73
9. nov 2025

Takto Facebook toleruje podvody: Zistilo sa, koľko na tom zarába
https://zive.aktuality.sk/clanok/f2jDoAi/facebo...

thereisabear
9. nov 2025

Mne keď niekto pridáva denne nové a nové fotografie, tak si ho dám skryť. Ale áno, využíva ho menej ľudí.

ivik4
9. nov 2025

Inak presne , ak tam otravujes denne s fotkami, tak to nikoho nezaujima a da si to skryt. Kazdemu to lezie na nervy

petamich
9. nov 2025

Pred tym nez mi tam vyskocilo 700 "tebe podobnych" som aj ja lajkovala 🙂 teraz som zaplavena prispevkami od ludi, ktorych nepoznam, nijako som s nimi neprisla do interakcie a zacina ma to obtazovat, tak aj viac skryvam profily, menej lajkujem. A hlavne kvantita nie je vzdy ta spravna cesta...

mimimoje
9. nov 2025

Mám pocit, že FB zmenil ukazovanie jednotlivých príspevkov, mne ukazuje milión blbostí a ľudí, ktorých vôbec nepoznám ani nesledujem a pár, čo sledujem (napr. recepty a pod.) mi ukáže po niekoľkých dňoch, napr. ak bol recept s témou koláč na nedeľu a ukáže mi to vo štvrtok, tak to už pre mňa nie je zaujímavé (téma bol len príklad)

januska12323
9. nov 2025

Čo z toho máš?

lindous
9. nov 2025

Tak s 11000 sledovateľmi tam predpokladám niečo poropaguješ, nepridávaš len tak náhodné fotky a vtedy je pre algoritmus naozaj dôležité pravidelne prispievať… ale facebook rozhodne upadá, to nie je žiadna novinka… určite by som tú energiu presunula inam

euka210
9. nov 2025

@anonym_autor je tam milion reklam miesto veci od priatelov. Ja som ta "starsia" co ins a ine mi netreba.

anonym_687e17
9. nov 2025

@anonym_autor napada mi ten vtip:
Padla elektrika a ludia v zufalstve vybehaju na ulice a kricia: No tak paci sa Ti to?!

anonym_b64f73
9. nov 2025
@anonym_687e17

@anonym_autor napada mi ten vtip:
Padla elektrika a ludia v zufalstve vybehaju na ulice a kricia: No tak paci sa Ti to?!

@anonym_687e17 a v ruke držia fotky 🙂

anonym_70e1f1
9. nov 2025

Pretože tebe nedajú like, tak fb upadá???? Smiešne.

grof_monte_christo
9. nov 2025

Ja okrem svojich skupín nesledujem na FB už vôbec nic.

anonym_c1966b
9. nov 2025

No ja fb nemám 😅 ani insta ani nič
A kvôli čomu sa oplatí ťa sledovať?alebo oplatilo?

a0
9. nov 2025

1. Áno, Facebook pomaly upadá, respektíve zdržuje sa tam skôr staršia generácia 2. Zmenil sa úplne celý algoritmus, takže tvoju zmenu fotky vidí tak 1/3 ľudí, čo predtým. 🤷🏼‍♀️

miskajerry
9. nov 2025

ži reálny život, nie virtuálny

mandzula
9. nov 2025

FB je pre starych a chudobnych, IG pre mladych a bohatych. Som len ja FB, takze nieco na tom bude.🤔😀

zmrzlinka2021
9. nov 2025

@anonym_autor

FB je pre starších, pod 30 ho málokto má. A nad 30, veľa ľudí využíva iba messenger, reálne na FB nechodia.

Žiaľ, FB nie je o komunitách, spájaní, ale o schéme vyvolať neistotu, agresivitu u ľudí... Preto veľa ľudí FB ignoruje

anonym_3080a2
9. nov 2025

Starnes spolu so svojim FB publikom. Ludia sa rokmi menia, rovnako ako ich zaujmy. To co bolo pred 3-4 rokmi zaujmave, je uz obsolet. Ludia si zalozia rodiny, posunu sa niekam inam a uz iz nejaka virtualna realita nezaujma. Ak z toho zijes prehodnot presun na IG alebo tik-tok a pehodnot obsah. Kazdy den zaziari 100 hviezdiciek, z ktorych za polroka niekoho zaujma mozno 20… FB uz maju hlavne skoly, policia a zaujmove a rodinne skupiny, uz tam nie je publikum ake hladas

really8
9. nov 2025

Rozmyslala si nad tym ze nie si uz zaujimava?

anonym_658538
9. nov 2025

fb je uz zastaraly a mlady tam nechodia alebo ho nemaju pripadne ich lajkovanie nezaujima.. niekoho fotky kto je bezny je uplne nezaujimave a nudne ... sorry zostarla si a nejdes s dobou ... chces byt in? musis byt vzdy napred sledovat trendy a nezapadnut prachom na fb .. to je ako icq alebo skype... 😀

elz1920
9. nov 2025

Na FB už sledujem len recepty a vtipy.

sisamisaaa
9. nov 2025

Mám pocit že upadajú všetky sociálne siete. Ako keby FB a IG príspevky neukazovali. V minulosti som mala cez 500 lajkov na každej fotke, dnes ledva 10. A to mi sledovanie pribudlo za tie roky. A ani sa nečudujem pri tom množstve ľudí a príspevkov že keď si niekto otvorí appku a pizzerie max 10 príspevkov z ktorých polovica sú reklamy, a druhá polovica účty ktoré si zasledoval najnovšie, že sa k tvojim fotkám ani nedostane. Ja už to používam fakt asi len kvôli 5 priateľom s ktorými sa podporujeme navzájom a to je všetko.

anonym_507262
9. nov 2025

Mladí už väčšinou na FB nechodia. Ja si ani nepamätám, kedy som tam bola ja. Preferujem Twitter.

anonym_de0268
9. nov 2025

Mam 34, FB upadal už pred 8 rokmi keď som si ho rušila 😊

karolinakr
10. nov 2025

nemusi upadat, ale asi pred rokom mi prestalo ukazovat prispevky stranok, ktore sledujem a ktore ma zaujimali..po roku mi niečo vyskoči a si spomeniem, aha toto som sledovala a neviem, kde to zmizlo...vyskakuju mi rôzne skupiny, ktore ma nezaujimaju - české zoznamky - prečo, začo, načo nechápem a cudzi ludia, ktori sa sťažuju na to, čo ich trápi - dobre, tak si prečítam ich žiaĺ, ale ako sa to dostao ku mne, dodnes nechápem!
je možne, že aj teba polovica tvojich followerov "nevidí"

rybkoava
14. nov 2025
@petamich

Pred tym nez mi tam vyskocilo 700 "tebe podobnych" som aj ja lajkovala 🙂 teraz som zaplavena prispevkami od ludi, ktorych nepoznam, nijako som s nimi neprisla do interakcie a zacina ma to obtazovat, tak aj viac skryvam profily, menej lajkujem. A hlavne kvantita nie je vzdy ta spravna cesta...

@petamich ja olajkum možno 2 príspevky za mesiac a aj tak mi tam v poslednej dobe vybieha kade čo.🙈😡

rybkoava
14. nov 2025
@karolinakr

nemusi upadat, ale asi pred rokom mi prestalo ukazovat prispevky stranok, ktore sledujem a ktore ma zaujimali..po roku mi niečo vyskoči a si spomeniem, aha toto som sledovala a neviem, kde to zmizlo...vyskakuju mi rôzne skupiny, ktore ma nezaujimaju - české zoznamky - prečo, začo, načo nechápem a cudzi ludia, ktori sa sťažuju na to, čo ich trápi - dobre, tak si prečítam ich žiaĺ, ale ako sa to dostao ku mne, dodnes nechápem!
je možne, že aj teba polovica tvojich followerov "nevidí"

@karolinakr české zoznamky vyskakujú aj mne. Ešte kadejaké skupiny českých miest, kde sa sťažujú, ako kto zaparkoval.🙈

karolinakr
14. nov 2025
@rybkoava

@karolinakr české zoznamky vyskakujú aj mne. Ešte kadejaké skupiny českých miest, kde sa sťažujú, ako kto zaparkoval.🙈

@rybkoava 😀
ja už sa na tom tak bavim, seznamka Novy Jičin, Olomouc, pro pravou lasku, pro nezadane, Retro seznamka, 45+ a neviem čo všetko ešte, najlepšie su tie komentáre

a tiež parkovanie, niekto umrel, zla zdravotna starostlivost, vyrub stromov.. celé litánie o tom na dve strany