V ktorom online magazíne pre mužov môžem uverejniť reklamný PR článok?
Ahojte
Vedeli by ste poradit? V ktorom. Online a velmi citanom muzskom. Magazine mozem uverejnit or clanok na max dve a4ky nieco ponukam zo zahranicia co pomaha muzom- transplantacia vlasov
Pisala som online magazinom. Neodpisali mi vobec. Dakujem
pozri napríklad whitepress.com , tam si rovno môžeš aj článok kúpiť 🙂 (reálnejšie) dáta ku návštevnosti webu si vieš pozrieť napr na ahrefs.com
pozri napríklad whitepress.com , tam si rovno môžeš aj článok kúpiť 🙂 (reálnejšie) dáta ku návštevnosti webu si vieš pozrieť napr na ahrefs.com
@denkabemommy nie myslim napr nieco ako feminity. Sk len pre chlapov. Velmi dobre citane a chcem tam uverejnit svoj pr clanok reklamu pre transplantaciu clasov pre muzov v zahranici samozrejme nieco nevtierave.
Takze tak... Dakujem za info
Z dvoch mi odpisali te nemaju zaujem
@denkabemommy nie myslim napr nieco ako feminity. Sk len pre chlapov. Velmi dobre citane a chcem tam uverejnit svoj pr clanok reklamu pre transplantaciu clasov pre muzov v zahranici samozrejme nieco nevtierave.
Takze tak... Dakujem za info
Z dvoch mi odpisali te nemaju zaujem
@anonym_autor to čo som ti poslala funguje tak 🙂.. pracujem v marketingu a robievam aj linkbuilding, linky kupujem zvyčajne tam 🙂
@denkabemommy nechapem to asi :(ja si clanok nepotrebujem lupit. Ja hoo mam napisany. Staci ho iba uverejnit na portali pre muzov od 18 rokov do 6p rokov
@denkabemommy nechapem to asi :(ja si clanok nepotrebujem lupit. Ja hoo mam napisany. Staci ho iba uverejnit na portali pre muzov od 18 rokov do 6p rokov
@anonym_autor áno, svojmu článku, tam kúpiš link na cudzom webe. Dodáš článok, obrázky a máš hotovo. Existuje kopec iných stránok tiež, ale oslovovať napriamo -to je no go, amatérske, tak sa to nerobí, väčšina ťa rovno odmietne.

kazdy online magazain by mal mat zverejneny cennik a kontakt na obchodne oddelenie. Odtial ti odpisu 🙂 2A4 je v sucasnosti necitatelny text, pokial nejde o zaujimavu reportaz.