Veľká vlna kritiky v anonymných príspevkoch
Všimli ste si, že na anonymných diskutujúcich sa tu nesie stále veľká vlna kritiky?
Sú vulgárne,drzo a arogantne napádaní akože od neanonymnych komentujucich.
Bola ponúknutá možnosť komentovať anonymne, nechápem prečo to určitým nickom dviha tlak a tvária sa nadradene lebo oni komentujú pod svojím menom,hoci sú tiež anonymi, niektorí s prázdnymi profilmi.
To im nedáva právo osočovať a urážať ľudí len preto, že komentujú anonymne.
Ale krásne vidieť, čo všetko človek dokáže vypustiť, keď ho “nikto nepozná”. Chodím sem 18 rokov a vidím, že je to čoraz horšie, tá neúcta človeka k človeku, ja sa ani nečudujem, že je toľko zla vo svete
@anonym_autor keď ma už tak stalkuješ,tak jakto,že nevieš,že minimálne 2x som písala,že to nie som ja,ale bola to fotka pre moju kaderníčku
@rozculena dufam, ze mas suhlas autora fotky?
ja to vidím 50/50. rovnako vie byť nepríjemný človek pod nejakým menom, ako ten pod anonymom. to isté platí o slušnom prístupe.
@amdornik v tomto s tebou nesúhlasím. Agresívnejší sú tí pod anonymom. Škoda,že nemám odfotené niektoré nevinné konverzácie, ako niektoré dokázali naložiť pod rúškom tajomna autorke.
@amdornik v tomto s tebou nesúhlasím. Agresívnejší sú tí pod anonymom. Škoda,že nemám odfotené niektoré nevinné konverzácie, ako niektoré dokázali naložiť pod rúškom tajomna autorke.
@anonym_938998 ja mám 😀
@anonym_af5a79 ale tak.... nechcela som byť až taká krutá... 😀
@anonym_938998 ja mám 😀
@amdornik 😁
@anonym_af5a79 čo konkrétne nazyvaš útokom?
Diskutujem slušne na rozdiel od iných ale nadobúdam dojem, že čím slušnejšie tu človek diskutuje, tým je za väčšieho debila.
Ty si asi tá, čo na každého slušného diskutujeceho všade útočí, podľa seba súdim teba?
Som presne vedela, že tu prídeš,aj čo presne napíšeš,ty si tak citateľná, že ti nepomôže ani vypnutý nick
@anonym_autor niekto sa tu dnes veľmi zle vyspal 😂
Ta "este vacsia anonymita" niektorim dodala viac odvahy napisat to, co by realne ani nepovedali. Ber to tak, ze normalny clovek slusne komunikuje a ti ostatni potrebuju nadavat/urazt/ponizovat. Je to len ich vlastna vizitka.
@anonym_938998 ja mám 😀
@amdornik no vidíš a ja som ťa nejeden krát zastala,ako anonym
@anonym_autor niekto sa tu dnes veľmi zle vyspal 😂
@aurora33 podľa reakcií asi všetky,na pár výnimiek
Ta "este vacsia anonymita" niektorim dodala viac odvahy napisat to, co by realne ani nepovedali. Ber to tak, ze normalny clovek slusne komunikuje a ti ostatni potrebuju nadavat/urazt/ponizovat. Je to len ich vlastna vizitka.
@anonym_autor no tak to ďakujem 😀 však ja nepíšem nikde, že pod anonymami sú len tí zlí... ale pravdou je, čo píše
@alica110 mnohí sa za anonym skryjú práve z dôvodu, že si vylejú svoju zlosť alebo nevraživosť voči konkrétnej osobe/nicku. ale iste, nie všetci. vôbec by som to nedávala do jedného vreca.
No ja som si zas všimla, ze niektorí ľudia pod anonymnými príspevkami su riadne drží a hrubo urazaju ľudí ktorí si tu prídu vyžiadať pomoc
Mám pocit, že agresívne sú zväčša anonymné príspevky. Je mi to fuk, odkedy sú povolené anonymne odpovede, chodím sem minimálne. Ale opakujúce sa (zásadne anonymné!!!) diskusie, aké sú iné užívateľky zle a škaredé a nemorálne a vôbec.. tu čítam opakovane.
@anonym_autor Nedá sa nesúhlasiť s tebou. Jednoznačne máš pravdu. Je legitímne, že tu je takáto možnosť. Už len preto, že sa tu viaceré nevedia zmestiť do kože.
@anonym_autor no tak to ďakujem 😀 však ja nepíšem nikde, že pod anonymami sú len tí zlí... ale pravdou je, čo píše
@alica110 mnohí sa za anonym skryjú práve z dôvodu, že si vylejú svoju zlosť alebo nevraživosť voči konkrétnej osobe/nicku. ale iste, nie všetci. vôbec by som to nedávala do jedného vreca.
@amdornik ty si žena? ja že chlap..to je sranda..
@amdornik ty si žena? ja že chlap..to je sranda..
@karolinakr hej, vyzerám tak. aj v občianke to mám napísané 😀
ja to vidím 50/50. rovnako vie byť nepríjemný človek pod nejakým menom, ako ten pod anonymom. to isté platí o slušnom prístupe.
@amdornik dobru foto maš, tak akurat halloweensku 😀
@amdornik dobru foto maš, tak akurat halloweensku 😀
@karolinakr 😀 tak toto mi vôbec nenapadlo, takáto tématická zhoda. už ju tam mám od začiatku. ale áno, teraz je to vhodné celkom 🙂