icon

Ako vrátiť tovar do Vida XL?

25. aug 2024

Ahojte, uz ste niekedy vratili tejto firme tovar? Ak ano, kde maju odberove miesto? Poslali iba stitok a dovi. Ziadne ine info.

regsy
25. aug 2024

Tiež som od nich niečo kúpil, no nemusel som síce reklamovať, ale išlo o nesprávne zaúčtovanú DPH. Asi mesiac a pol či dva som to riešil, niečo otrasné. S kontaktmi bieda, ale 5x pošlú echo, aby som dal pozitívnu recenziu.

autor
25. aug 2024

@regsy no ja im dam pozitivnu urcite.... Nieze mi odoslu zly tovar, v zlej farbe, ale este ja mam platit 10e za to, ze vratim. Fuj otrasne.

rozculena
25. aug 2024

pofidérny eshop,nikdy by som tam nič nekupovala

Adresa pracoviska:

Mary Kingsleystraat 1

5928 SK Venlo

The Netherlands

autor
25. aug 2024

@rozculena samozrejme. Na tretikrat mi odpisali.... To uz riesim tyzden. Teraz mam stitok ale neviem, kam to mam zobrat.

regsy
25. aug 2024

Ja som im najprv napísal, že ak mi nevyriešia problém, napíšem im negatívnu recenziu. Ignorovali to. Keď už visela negatívna recenzia na webe, hneď sa problém vyriešil, i keď som čakal. Potom problém odstránili, a asi 3x mi zrazu telefonovali, aby som upravil negatívne hodnotenie. Samozrejme, že som ho neupravil 🤫 Takže napíš negatívnu recenziu s popisom problému, oni sa ozvú 😅

monci20
27. dec 2024

môžem sa opýtať ako ste nakoniec dopadli s vrátením tovaru, tiež riešim tento problém, majú to tam dosť komplikované

autor
27. dec 2024

@monci20 vfatili sme, ale z ceny za tovar stiahli dopravu 10e ci kolko..... Strasne

monci20
30. dec 2024

Ďakujem