icon

Sú vlašské orechy z Grizly.sk kvalitné a chutné?

janababana
4. okt 2024

Ahojte, mate skusenost, ci su kvalitne a chutne? Tento rok je u nas bieda, vsetko cierne, tak musim kupovat ale tie male balenia z potravin sa mi neoplatia a “dodavkovym” predajcom tento rok nedoverujem 😀 dakujem za info ☺️

caroline_
4. okt 2024

@janababana konkretne s vlasskymi skusenost nemam,ale kesu,pistacie a ine vyrobky od grizzly za mna super

mimuska328
4. okt 2024

@janababana kúpila som z tade minulý rok aj dávala normálne do koláčov a chutia ako obyčajne

lius
4. okt 2024

ja neviem, ci som mala doteraz smolu na vlasske orechy, ale objednala som ich uz z aktinu, gymbeam, mixit,grizly a nikdy mi nechutili, citila som taku pachut...mne najviac chutia tie, ktore si sama nasupem a dam ich do mraziaku na zimu

janababana
autor
4. okt 2024

@lius pachut ako ked su zvetrane, ze dlho stali?

janababana
autor
4. okt 2024

@mimuska328 mala si ich aj dlhsie a nedostali taku tu pachut?

lius
4. okt 2024

@janababana ako keby tie tuky tam uz boli pokazene....vlasske orechy maju vela omega 3 mastnych kyselin a tie velmi rychlo podliehaju skaze, takze ja uz neriskujem a jeme len to, co si nasupeme na jesen

mimuska328
4. okt 2024

@janababana ja som ich hneď ako prišli zomlela a dala do mrazničky takže netuším vôbec ja orechy dávam iba do koláčov

janababana
autor
4. okt 2024

@lius juuuj to si ma nepotesila, lebo presne tohto sa bojim, ze uz dojdu starsie alebo zle skladovane

lius
4. okt 2024

@janababana alebo skus od niekoho, kto predava domace....ale ja uz z obchodnych retazcov ani eshopov nekupujem, vsetky ostatne ano, ale zrovna vlasske nie

lilke
4. okt 2024

@janababana konkrétne vlašské sme tiež mali naposledy s pachuťou, cca. pred polrokom, iné druhy nie. Predtym boli ok. Možno teraz nová úroda bude OK.

janababana
autor
4. okt 2024

@lilke z grizly?

lilke
4. okt 2024
michaelkanr
4. okt 2024

Mala som orechy z grizly a neboli sme velmi spokojni. Minuly rok.
Pouzila som ich potom do pecenia, len tak “surove” sme ich nejedli, neboli chutne🤷‍♀️

Z grizly odporucam susene mango ich znacky (na to sa nikto nepyta ale je famozne).

elenita
4. okt 2024

Odporucam pozerat lokalne fb skupiny a od niekoho kupit domace.

marianarem
4. okt 2024

@janababana Ja celkovo nemam az tak dobru skusenost s orieskami of Grizly. Kvalita kolise a na 100% to miesaju jedno cez druhe. Ja mam silnu alergiu na arasidy (a iba na ne) a uz niekolkokrat sa mi stalo, ze boli stopy arasidov v inych orechoch a takisto v kesu paste a teda bolo mi z nich zle. U inych vyrobcov sa mi to stalo tak 2x u vsetkych dokopy za cely zivot. Nerobim si teda velmi iluzie o ich skladovani orechov a praci s nimi. Nakupujem u nich skor ine vyrobky.