icon

Vráti sa vypredaný tovar na Bonprix?

5. apr 2024

mam medzi oblubenym tovarom ulozenu mikinu, jednu som si kupila asi pol roka (5mesiacov) dozadu. je absolutne perfektna, kvalitna,…tak som si ju po nakupe teda aj ulozila ako oblubenu, a teraz pozeram, ze je “vypredana”.
aka je sanca, ze ju neskor este budu predavat? 🫢

tykat
5. apr 2024

Je sanca, ja som si objednala super top, a vypredal sa. Cakala som cca rok kym ho znovu mali, objednala som si rovno 3ks, akurat pred velkou nocou mi prisli.

anavixy
5. apr 2024

Ak je tam na spodku taka “zosivena” uz, tak tam je sanca mala. Ak je len napisane, ze vypredane ale normalne farebny obrazok, tak sanca je este celkom dobra. Skusala si si ju z oblubenych vlozit do kosika, niekedy to ide s tym ze ti tam vypise, ze dodanie o 3-4t.

luciaruz
5. apr 2024

Ja som v bonprixe na vela veci takto cakala na naskladnenie. Nie všetko sa vzdy doskladnilo a ak aj nieco ano, tak to bolo na dllllho, aj roky.

autor
6. apr 2024

@anavixy aha ano, je to uz ako sivy obrazok, ani sa na to kliknut neda uz. Tak nic no

autor
6. apr 2024

ale ma kvalitne hodnotenia a teda mam ju cca pol roka a vyzera stale vyborne, tak dufam, ze vydrzi nejaky ten rok/dva a mozno ju potom neskor budu mat opat 🙂 necham si ju medzi oblubenymi