icon

Vyplácanie peňazí z OnlyFans v dolároch

janko3356
16. máj 2025

Pekný večer . Este ohladom toho onlyfans ,vidim ze sa tam nastavuje cena v dolároch a to sa aj vyplaca v dolároch alebo ako? A clovek si to potom ide zameniť do zmenarne

denkabemommy
16. máj 2025

@janko3356 áno, pošlú ti ich v obálke poštou a potom treba ísť do zmenárne s tým.

mamamasama
16. máj 2025
@denkabemommy

@janko3356 áno, pošlú ti ich v obálke poštou a potom treba ísť do zmenárne s tým.

@denkabemommy Aj šeky posielajú. Na pošte tiež vyberieš.

pe_mi
16. máj 2025

@janko3356 napíš Monike Haklovej , poradí ti

paulafabry
16. máj 2025

@janko3356 vy máte všetky Onlyfans ? Oplatí sa to robiť?

mamamasama
16. máj 2025
@paulafabry

@janko3356 vy máte všetky Onlyfans ? Oplatí sa to robiť?

@paulafabry Jasné. Pridávam tam recepty na segedín. Niekedy robím aj unboxing. Keď šúpem kapuste listy. Odporúčam popri materskej.

denkabemommy
16. máj 2025
@mamamasama

@denkabemommy Aj šeky posielajú. Na pošte tiež vyberieš.

@mamamasama tak to je nový upgrade, o tom som ešte nepočula

maranco
16. máj 2025
@mamamasama

@paulafabry Jasné. Pridávam tam recepty na segedín. Niekedy robím aj unboxing. Keď šúpem kapuste listy. Odporúčam popri materskej.

@mamamasama to si ty čo lákaš mužov aby prišli k tebe že si navarila plný hrniec segedínu? 😀 neviem nájsť ten obrázok ale niekto to tu raz dával

mamamasama
16. máj 2025
@maranco

@mamamasama to si ty čo lákaš mužov aby prišli k tebe že si navarila plný hrniec segedínu? 😀 neviem nájsť ten obrázok ale niekto to tu raz dával

@maranco to bude asi nejaká kolegyňa 🤣

rozculena
16. máj 2025

konečná

sticker
janko3356
autor
16. máj 2025
@denkabemommy

@mamamasama tak to je nový upgrade, o tom som ešte nepočula

@denkabemommy a mate skusenosti s tymto? Účet mi to overilo a uz som tam ale teraz to odo mna pyta identifikačné cislo a keďže nepodnikam tak tam nemam co dat, viem ze vela ľudí nepodniká a ide im to ..neviete ki s tym poradit prisim
@denkabemommy

@denkabemommy

januska12323
17. máj 2025
@janko3356

@denkabemommy a mate skusenosti s tymto? Účet mi to overilo a uz som tam ale teraz to odo mna pyta identifikačné cislo a keďže nepodnikam tak tam nemam co dat, viem ze vela ľudí nepodniká a ide im to ..neviete ki s tym poradit prisim
@denkabemommy

@denkabemommy

@janko3356 načo sa pcháš na stránku, ktorej nastaveniam vôbec nerozumieš?

ovaaa
17. máj 2025

Šak ma v očiach doláre 😁Je jedno, že nevie na to je tu MK.

terezka1947
17. máj 2025

Akurát som dnes videla rozhovor s monikou H.
Darmo,svet naruby. Niekedy sa tento typ "povolania" robil tajne a všeobecne bol posudzovaný,teraz sa tie ženy verejné týmto chvália a sú doslova vzorom😳😭😁