Vyplácanie peňazí z OnlyFans v dolároch
Pekný večer . Este ohladom toho onlyfans ,vidim ze sa tam nastavuje cena v dolároch a to sa aj vyplaca v dolároch alebo ako? A clovek si to potom ide zameniť do zmenarne
@janko3356 áno, pošlú ti ich v obálke poštou a potom treba ísť do zmenárne s tým.
@denkabemommy Aj šeky posielajú. Na pošte tiež vyberieš.
@janko3356 vy máte všetky Onlyfans ? Oplatí sa to robiť?
@janko3356 vy máte všetky Onlyfans ? Oplatí sa to robiť?
@paulafabry Jasné. Pridávam tam recepty na segedín. Niekedy robím aj unboxing. Keď šúpem kapuste listy. Odporúčam popri materskej.
@denkabemommy Aj šeky posielajú. Na pošte tiež vyberieš.
@mamamasama tak to je nový upgrade, o tom som ešte nepočula
@paulafabry Jasné. Pridávam tam recepty na segedín. Niekedy robím aj unboxing. Keď šúpem kapuste listy. Odporúčam popri materskej.
@mamamasama to si ty čo lákaš mužov aby prišli k tebe že si navarila plný hrniec segedínu? 😀 neviem nájsť ten obrázok ale niekto to tu raz dával
@mamamasama to si ty čo lákaš mužov aby prišli k tebe že si navarila plný hrniec segedínu? 😀 neviem nájsť ten obrázok ale niekto to tu raz dával
@maranco to bude asi nejaká kolegyňa 🤣
konečná

@mamamasama tak to je nový upgrade, o tom som ešte nepočula
@denkabemommy a mate skusenosti s tymto? Účet mi to overilo a uz som tam ale teraz to odo mna pyta identifikačné cislo a keďže nepodnikam tak tam nemam co dat, viem ze vela ľudí nepodniká a ide im to ..neviete ki s tym poradit prisim
@denkabemommy
@denkabemommy a mate skusenosti s tymto? Účet mi to overilo a uz som tam ale teraz to odo mna pyta identifikačné cislo a keďže nepodnikam tak tam nemam co dat, viem ze vela ľudí nepodniká a ide im to ..neviete ki s tym poradit prisim
@denkabemommy
@janko3356 načo sa pcháš na stránku, ktorej nastaveniam vôbec nerozumieš?
Šak ma v očiach doláre 😁Je jedno, že nevie na to je tu MK.
Akurát som dnes videla rozhovor s monikou H.
Darmo,svet naruby. Niekedy sa tento typ "povolania" robil tajne a všeobecne bol posudzovaný,teraz sa tie ženy verejné týmto chvália a sú doslova vzorom😳😭😁

@janko3356 áno, pošlú ti ich v obálke poštou a potom treba ísť do zmenárne s tým.