Význam a účel emotikonov žena a ženského pohlavia
Čo znamenajú tieto dva emotikony - žena a za tým ten symbol ženského pohlavia? Po prvé, ako to tam zadávate a po druhé prečo to tam píšete? Lebo chápem smajlík, reverzný smajlík, srdiečko ešte. Ale symbol ženy a potom ženského pohlavia do príspevku, kde sa to vôbec nehodí? Keď som to videla raz ok, druhý krát, ok. Ale normálne to píšu aj také profily, kde by som si povedala, že sú pri zmysloch. Čo je teda ich účelom? Asi som len nechápavá...
To sa ti nejaké emoji len nezobrazuje správne… 🤷♀️ ako vidíš toto napr? Mne na webe tento druh tiež nie všetky dobre zobrazuje, na mobile ok
@anonym_autor stava sa to niekedy, ked das niektory emotikon, co tato stranka bezne nema v ponuke, iba tvoj mobil. Tak to hodi za tym ten znak.
O nic nejde.
@anonym_autor Pani p..a?
@anonym_autor Keď som na MK na mobile, ten emotikon vyzerá ínáč, ako keď som na PC. Ak to tebe zobrazuje tak, ako píšeš, tak si na PC. Skús si to isté pozrieť na mobile a uvidíš. Ten znak ženského pohlavia sa tam pridáva automaticky. Asi niečo ako, že tá, čo sa chytá za hlavu, je žena, nie chlap. Nič iné za tým nie je.
@anonym_autor stava sa to niekedy, ked das niektory emotikon, co tato stranka bezne nema v ponuke, iba tvoj mobil. Tak to hodi za tym ten znak.
O nic nejde.
@moonlight1210 ja len ze nie som na mobile, ale na notebooku.
@anonym_autor Pani p..a?
@ninazemna prosím? Pýtam sa. Lebo to už vidím skoro všade.
@moonlight1210 ja len ze nie som na mobile, ale na notebooku.
@anonym_autor Ale mobil s prístupom na internet máš určite, tak si to aspoň skús na ňom pozrieť.
@anonym_autor Ale mobil s prístupom na internet máš určite, tak si to aspoň skús na ňom pozrieť.
@ha_ha no super, našla som, kde je pes zakopaný. Nechápem prečo je to tak, ale ok. Ale na mobile mi inak neukazuje všetky diskusie, neviem prečo. Ale to je o inom. Ďakujem 🙂
Ja sa priznám, že vôbec neviem akého emotikona myslíš.
Ja sa priznám, že vôbec neviem akého emotikona myslíš.
@januska12323 tieto dva emotikony vidim pravidelne a neviem co znamenaju... resp. preco.
@januska12323 tieto dva emotikony vidim pravidelne a neviem co znamenaju... resp. preco.
@anonym_autor v skutočnosti, resp. čo som ja pouzila na mobile, je to tento
@lindous čiže z toho mi vychádza, že ak niekto zadá tento emotikon nič netušiacej ženy, hodí k tomu automaticky symbol ženského pohlavia. Ešte skús zadať muža 🙂
@lindous čiže z toho mi vychádza, že ak niekto zadá tento emotikon nič netušiacej ženy, hodí k tomu automaticky symbol ženského pohlavia. Ešte skús zadať muža 🙂
@anonym_autor Veď si to skús sama, autorka. Prečo tu má niekto skúšať a dávať screenshoty pre teba? Napíš príspevok na mobile a pozri si ho na notebooku. Nič jednoduchšie. A nemusíš tým zamestnávať iných.
@anonym_autor Veď si to skús sama, autorka. Prečo tu má niekto skúšať a dávať screenshoty pre teba? Napíš príspevok na mobile a pozri si ho na notebooku. Nič jednoduchšie. A nemusíš tým zamestnávať iných.
@ha_ha 🤷♂️
presne aj ja sa na toto jedujem.Síce nepoužívam často ale aj mne to tam hodí.Niekomu áno a niekomu nie.No neviem čo je za tým neskúmala som.Aj ak to vymažem stále to tam tróni 🤷♀️🤦♀️🙋♀️ a pritom v návrhoch teda v tabulke smajlov tam ten znak pri tom nie je vyobrazený dodatočne to tam dá.Ale ja chodím hlavne cez notebook nie mobil to málo
presne aj ja sa na toto jedujem.Síce nepoužívam často ale aj mne to tam hodí.Niekomu áno a niekomu nie.No neviem čo je za tým neskúmala som.Aj ak to vymažem stále to tam tróni 🤷♀️🤦♀️🙋♀️ a pritom v návrhoch teda v tabulke smajlov tam ten znak pri tom nie je vyobrazený dodatočne to tam dá.Ale ja chodím hlavne cez notebook nie mobil to málo
@liusa82 prave aj u teba som si vsimla, teda nielen u teba, ale aj u teba.
ja na PC ani nemám také emotikony,teraz som ich okopírovala od liusa82
🤷♀️🤦♀️🙋♀️ tak neviem,ako to bude vyzerať.
Zaujímavé,keď som to vložila do odpovede,tak tam tie znaky ženského pohlavia nie sú...ale po odoslaní odpovede tam sú
ja na PC ani nemám také emotikony,teraz som ich okopírovala od liusa82
🤷♀️🤦♀️🙋♀️ tak neviem,ako to bude vyzerať.
Zaujímavé,keď som to vložila do odpovede,tak tam tie znaky ženského pohlavia nie sú...ale po odoslaní odpovede tam sú
@rozculena ale musiš mať aj na pc.Normálne ako máš dole dotykový touchpad ovládač alebo klikneš myškou ak používaš tú a objaví sa ti hneď úplne hore že emodži alebo znak win+ a na to klikneš a tam su tie smajlíky.Teda aspoň ja to tak mám na notebooku
@rozculena ale musiš mať aj na pc.Normálne ako máš dole dotykový touchpad ovládač alebo klikneš myškou ak používaš tú a objaví sa ti hneď úplne hore že emodži alebo znak win+ a na to klikneš a tam su tie smajlíky.Teda aspoň ja to tak mám na notebooku
@liusa82 píšem o PC,tam nemám asi dotykový touchpad
@liusa82 píšem o PC,tam nemám asi dotykový touchpad
@rozculena no šak píšem že aj myšou sa to dá spraviť a asi tu máš nie aj ked ide o klasický pc a to je jedno či je to touchpad alebo myška 😁 ja som to tiež objavila len nedávno že sa to dá aj takto cez pc.Ja ak stlačím napravo myškou tak potom mi to vybehne
@rozculena no šak píšem že aj myšou sa to dá spraviť a asi tu máš nie aj ked ide o klasický pc a to je jedno či je to touchpad alebo myška 😁 ja som to tiež objavila len nedávno že sa to dá aj takto cez pc.Ja ak stlačím napravo myškou tak potom mi to vybehne
@liusa82 čo mám kde stlačiť napravo? nechápem
🤷♀️🤷♂️ - na notebooku to ide. Kliklem na touchpad, tam su emoji, rozkliknem a mam toto...
@liusa82 čo mám kde stlačiť napravo? nechápem
@rozculena no neviem prečo ti to nejde.Možno záleží aj na prehliadači ja chodím klasicky cez google tam mi to ide ale ak idem cez firefox už mi ich tam vôbec neukazuje.Možno je to aj v tom alebo v aktualizáciach neviem.Ja som menila aj book na jeseň za lepší a na tom predošlom mi tiež tie emodži neukazovalo.Takže to môže so všeličím súvisieť bohvie v čom to je
@rozculena no neviem prečo ti to nejde.Možno záleží aj na prehliadači ja chodím klasicky cez google tam mi to ide ale ak idem cez firefox už mi ich tam vôbec neukazuje.Možno je to aj v tom alebo v aktualizáciach neviem.Ja som menila aj book na jeseň za lepší a na tom predošlom mi tiež tie emodži neukazovalo.Takže to môže so všeličím súvisieť bohvie v čom to je
@liusa82 ja mám veľký klasický počítač s win11,a mám to skrátka takto,ako som odfotila

Lebo niektoré stránky nevedia spracovať tých emotikonov (facepalm, hlásiaci sa, ten z rukami hore) a ten symbol pohlavia tam pridáva automaticky... Hľadáš problém tam kde nie je