icon

WhatsApp - inštalácia

ollynka
20. jan 2022

Ako to prosím vás funguje? Chcem to inštalovať cez notebook a messenger-facebook. Musí to byť prepojené smobilom? Nerozumiem tomu.

monro
20. jan 2022

whatsapp je k mobilnému číslu, vždy len v jednom zariadení.

petamich
20. jan 2022

@monro to nie je pravda 🙂 vies ho pouzivat aj na PC - Whatsapp desktop, scanuje sa tam QR kod a je to prepojene s telefonom, ale funguje

petamich
20. jan 2022

@ollynka najskor si to musis rozbehnut v mobile pod nejakym telefonnym cislom a nasledne si to vies nainstalovat resp. rozbehat aj v PC, tablete...

ollynka
autor
20. jan 2022

@petamich ,...ak ťa môžem poprosiť čo najpresnejšie kroky ako to nainštalovať,..poprípade linky v akom poradí ,....

ola101
20. jan 2022

Whatsapp je viazaný k telefónnemu číslu a väčšina ľudí čo ich poznám ho má nainštalovaný len v telefóne. Ak sa smiem opýtať, prečo si ho chceš dávať do pc?

monro
20. jan 2022

@petamich nevedela som...ja mám len skúsenosť s tabletom a mobilom a tam mi to nešlo spolu.

ollynka
autor
20. jan 2022

@ola101 pretože ja nemám internet v mobile,....ja pracujem len s notebookom. Mám tam všetko čo potrebujem aj aplikácie do školy a pod pre dieťa,...Dcéra má,..tak cez to by som to nainštalovala,..len potrebujem presné kroky ako na to,..

janai1
Odpoveď bola odstránená
ivkazba
20. jan 2022

@ollynka no neviem, či to funguje iba na notebooku. Ja mám whatsapp na notebooku, ale prihlásila som sa tam cez mobil, zoskenovaním QR kódu v aplikácii v mobile. Whatsapp je aplikácia viazaná na telefónne číslo, takže síce na notebooku či počítači môže byť, ale musí byť prepojená s nejakým číslom. Aspoň ja si tak myslím.

petamich
20. jan 2022

@ollynka ak nemas internet v mobile nebude to fungovat - telefon musi byt pripijeny na internet, aby to vedelo synchronizovat spravy na ine zariadenie a ukazalo ti ich aj tam (na PC, tablete...), ano @ivkazba je to tak ako pises

lienka.7
20. jan 2022

@ollynka ako píšu
@ivkazba a
@petamich najskôr stiahneš do mobilu a potom do notebooku a cez QR kód oskenujes do notebooku a píšeš tam. Ja to tak mam tiež, keď som na NT tak nemusím aspon brať si aj mobil.