Wilsondo.sk - recenzie
Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosť so stránkou Wilsondo.sk. ďakujem
@juraj7777 Ako to dopadlo?
@jaroslavhascak dopadlo to samozrejme tak ako je nastavený systém pre darmožráčov, klamárou a podvodníkov....kázaly mi nahrať video kde je problém a keď som to video poslal,tak z neho zistili ze vraj nevhodne používam tovar....rukoväť som len ukázal aké sú rozbité....podotýkam sú na chate ktorá sa pouzivzrietka.
Nám poslali iný tovar, ako sme si objednali, jednu krabicu. Reklamaciu nam obratom vybavili, musela som poslat dalsiu reklamaciu, lebo aj madrac poslali vacsi, ako sme mali v objednavke. Musim uznat, že čo sa týka reklamácie, tak nebol žiadny problém, prebehlo to bez problémov a komunikovali obratom, len si treba dávať pozor, či vam doručili to, čo ste si objednali. Postele aj madrace su pekne, používame ich niekolko mesiacov a sme spokojní.

@jurajwsk Viete mne je jedno co sem píšete, pre mňa je dôležita skutočnosť, ale opakovať sa nejdem.Moj starý otec hovoril,...na každú sviňu sa voda varí...samozrejme som povedal keď pôjdem na chatu na Oravu tie pohovky vám donesiem osobne a budem vás konfrontovať z očí do očí....