Wilsondo.sk - recenzie

hygienka
7. okt 2021

Ahojte, chcem sa opýtať aké máte skúsenosť so stránkou Wilsondo.sk. ďakujem

Strana
z2
juraj7777
2. apr 2024

@jurajwsk Viete mne je jedno co sem píšete, pre mňa je dôležita skutočnosť, ale opakovať sa nejdem.Moj starý otec hovoril,...na každú sviňu sa voda varí...samozrejme som povedal keď pôjdem na chatu na Oravu tie pohovky vám donesiem osobne a budem vás konfrontovať z očí do očí....

1mina
Autor odpoveď zmazal
jaroslavhascak
22. sep 2024

@juraj7777 Ako to dopadlo?

juraj7777
22. sep 2024

@jaroslavhascak dopadlo to samozrejme tak ako je nastavený systém pre darmožráčov, klamárou a podvodníkov....kázaly mi nahrať video kde je problém a keď som to video poslal,tak z neho zistili ze vraj nevhodne používam tovar....rukoväť som len ukázal aké sú rozbité....podotýkam sú na chate ktorá sa pouzivzrietka.

1sonia188
22. sep 2024

Nám poslali iný tovar, ako sme si objednali, jednu krabicu. Reklamaciu nam obratom vybavili, musela som poslat dalsiu reklamaciu, lebo aj madrac poslali vacsi, ako sme mali v objednavke. Musim uznat, že čo sa týka reklamácie, tak nebol žiadny problém, prebehlo to bez problémov a komunikovali obratom, len si treba dávať pozor, či vam doručili to, čo ste si objednali. Postele aj madrace su pekne, používame ich niekolko mesiacov a sme spokojní.

silviaeli
8. apr 2025

@paman nečudujte sa keď ste chceli lacné, za takýto Nabytok ako skriňa si treba priplatiť..a nešetrit

Strana
z2