YouTube kanály o záhadách a konšpiráciách
Poraďte YouTube kanál s touto tématikou, niečo kde sú hlavne záhady,tajomno, konšpirácie atď
@marryliese Tadeáš, jeden z najlepších CZ/SK content creatorov. Osobne môj najobľúbenejší. Na to aký je mladý má naozaj veľmi kvalitne spracované videá, vždy má urobený hĺbkový research a je zároveň aj vtipný a má taký (pre mňa) príjemný prejav😄
@marryliese Tadeáš, jeden z najlepších CZ/SK content creatorov. Osobne môj najobľúbenejší. Na to aký je mladý má naozaj veľmi kvalitne spracované videá, vždy má urobený hĺbkový research a je zároveň aj vtipný a má taký (pre mňa) príjemný prejav😄
@mikasa_ackerman Tadeáša poznám a pozerám, aj za mňa top 🙂
Odkaz nedám, dám len screenshot, ale veľa napovie. Nemáš za čo.
@sevrin neviem či sa smiať alebo plakať😭
@sevrin tak toto bolo trápne alebo chabý pokus o vtip
@sevrin haha, milujem ľudí čo trepú politiku všade aj keď sa o to nikto neprosí. Svoje politické názory si rieš inde, dala som jasný dotaz.
Tadeáša aj ja rada sledujem a aj Nikola Kaštylová má konšpirácie a záhady 🙂 Skellet má zase strašidelné videá (duchovia), Just Justýna má tiež nejaké nevysvetliteľné krimi.
Tadeáša aj ja rada sledujem a aj Nikola Kaštylová má konšpirácie a záhady 🙂 Skellet má zase strašidelné videá (duchovia), Just Justýna má tiež nejaké nevysvetliteľné krimi.
@anonym_0cb534 všetky poznám 😁 Justýna je super
@marryliese skus Pandora TV (yt kanal)... parkrat mi to hodilo... len sa obavam, ze potom do feedu dostanes take s*ckove videa a kanaly, ze az... uz ta Pandora bola taka na hrane ...
@sevrin haha, milujem ľudí čo trepú politiku všade aj keď sa o to nikto neprosí. Svoje politické názory si rieš inde, dala som jasný dotaz.
@marryliese dostala si jasnú odpoveď, keď ťa bavia konšpirácie a iné hovadiny, tak máš priamo zdroj z najvyšších miest. Čo viac chceš?
@marryliese dostala si jasnú odpoveď, keď ťa bavia konšpirácie a iné hovadiny, tak máš priamo zdroj z najvyšších miest. Čo viac chceš?
@sevrin nestrápňuj sa. Nikoho tu nezaujímajú tvoje politické názory..
@sevrin jediný, kto je tu nechápavý, nevie sa vyjadriť k téme a nikoho nezaujíma, si tu TY. Asi si tým dokazuješ svoje mindráky na svoj mikrop@nis.
@anonym_0cb534 hlavne že ty s tou svojou vyjazdenou sa k téme vyjadruješ každým príspevkom 😂😂😂
@sevrin 🥱 a dál..
@sevrin neviem či sa smiať alebo plakať😭
@mikasa_ackerman k tým Apalačským horám, poznáš ten kvázi dokument Horské príšery, ktorý vysiela TLC? Každú epizódu idú hľadať nejakú "príšeru" do hôr, robia interview s akože očitými svedkami, ale nikdy nič neuvidia ani nechytia. A asi takto je to s tými konšpiráciami, Blair Witch evidentne inšpiroval mnohých.
@mikasa_ackerman k tým Apalačským horám, poznáš ten kvázi dokument Horské príšery, ktorý vysiela TLC? Každú epizódu idú hľadať nejakú "príšeru" do hôr, robia interview s akože očitými svedkami, ale nikdy nič neuvidia ani nechytia. A asi takto je to s tými konšpiráciami, Blair Witch evidentne inšpiroval mnohých.
@sevrin 90% záhadných vecí má logické vysvetlenie to ale neznamená že ma to nemôže baviť, práve Tadeáš má väčšinou názory že ide o ľahko vysvetliteľné veci alebo len ľudskú predstavivosť. Videá Skeleta a pod. pozerám práve len preto aby som sa zasmiala lebo vidia ducha aj v úplne normálnych veciach. Prajem ti pekný deň a prosím nespamuj mi to tu zbytočnými komentármi
@sevrin asi hej, ešte chodievalo kedysi aj Dobyvatelia stretenej pravdy, to bolo dosť podobné
@sevrin asi hej, ešte chodievalo kedysi aj Dobyvatelia stretenej pravdy, to bolo dosť podobné
@mikasa_ackerman to nepoznám, ale som sa pomýlil, na Travel Channel to chodí, tam sa vlastne dosť zameriavajú na podobné relácie o paranormálnych javoch a konšpiráciách, ale viac tie duchariny.
@sevrin jediný, kto je tu nechápavý, nevie sa vyjadriť k téme a nikoho nezaujíma, si tu TY. Asi si tým dokazuješ svoje mindráky na svoj mikrop@nis.
@anonym_0cb534 😀
pozerala si kanal Nevinný?
Koho zaujima záhada zmiznutia Kris Kremers a Lisanne Froon, ma to perfektne spracovane v 7.častiach
https://www.youtube.com/watch?v=6VItPR0XghgOdkaz nedám, dám len screenshot, ale veľa napovie. Nemáš za čo.
@sevrin Milujem Ta servin.
@anonym_d2b414 mňa miluje veľa ľudí, tak sa postav do fronty.
@anonym_d2b414
@sevrin 😅
ja fandím virtuálnej láske
@anonym_0cb534

Fakta vitezi