icon

Zámena balíka z Temu

21. jún 2025

Bola som si vyzdvihnúť balík z temu do boxu otvorila som box a bol tam iný balík. Ja v tom zmätku som zatvorila box teraz my ukazuje doručený. No nemám balík. Kurier si pomýlil balíky keď ich vkladal do boxu.dostanem.sa k svojmu balíku.z temu balíky sú max 2 dní ulozna doba.uz som písala aj na packetu .zatiaľ my neodpísali. Snáď pondelok sa to bude riešiť. Koniec uloženej doby balika.

doriiis
21. jún 2025

Napíš do FB skupiny tvojho mesta.Ked si ty našla cudzí balík,tvoj balík asi nájde niekto iný

autor
21. jún 2025
@doriiis

Napíš do FB skupiny tvojho mesta.Ked si ty našla cudzí balík,tvoj balík asi nájde niekto iný

@doriiis boli zameene balíky čiže ten môj je stále v boxe .

autor
21. jún 2025
@doriiis

@doriiis cudzí balík ostal v boxe som to v tom zmätku zatvorila .nemám ani cudzí balík ani svoj .

chrobak7
21. jún 2025

Mala si ho vybrať a buď kontaktovať skutočného príjemcu - veľká pravdepodobnosť, že on mal tvoj balík. Alebo kontaktovať doručovateľskú spoločnosť a im odovzdať chybný balík.
Teraz len čakaj, čo ti odpíšu.

autor
23. jún 2025
@chrobak7

Mala si ho vybrať a buď kontaktovať skutočného príjemcu - veľká pravdepodobnosť, že on mal tvoj balík. Alebo kontaktovať doručovateľskú spoločnosť a im odovzdať chybný balík.
Teraz len čakaj, čo ti odpíšu.

@chrobak7 stvrtok som sla vyzdvihnut balik hned na to ako som otvorila box nebol tam moj balik cudzi balik hmed som im pisala potom som písala aj piatok žiadna odpoveď opätovne som aj dnes písala žiadna odpoveď .tak snáď zajtra odpisu kde sa nachadza môj balík

autor
26. jún 2025

Balík je preprave na depe Levoča naposledy 20.6.odvtedy žiadny pohyb o balíku