Zapli ste si Facebook Protect?
Ahojte,
prišlo vám na FB "Zapnite si Facebook Protect"?
Zapli ste si to?
Ďakujem
Váš účet si vyžaduje dodatočné zabezpečenie prostredníctvom Rozšírenej ochrany.
Zapnite pre svoj účet Rozšírenú ochranu do 2. septembra. Váš účet bude následne uzamknutý, až kým ho neaktivujete.
To je typicky phising, dufam, že si na to klikla a zadala svoje meno a heslo. :D
Ale taka vec fakt existuje 🙂
https://www.facebook.com/government-nonprofits/...
Len ako citam tak sa mi zda ze to nie je pre obycajnych ludi...
Tento dobrovoľný program je určený pre ľudí, ktorí sa spájajú s overenými stránkami s modrým odznakom, ako sú:
Kandidáti od federálneho, štátneho alebo miestneho úradu a ich zamestnanci pracujúci na kampani
Federálni, štátni a miestni zvolení činitelia a ich zamestnanci
Zástupcovia z federálnych a štátnych výborov politických strán a ich zamestnanci
Administrátori stránok federálnych, štátnych a miestnych orgánov a ministerstiev, ktorí sa podieľajú na volebnom procese
Akákoľvek osoba alebo skupina s overenou stránkou s modrým odznakom, ktorá sa podieľa na volebnom procese
Ako to dopadlo? Pretože mne to chodilo posledné dni a keďže som to ignorovala, dnes mi ho ozaj zamkli, ani mesenger nejde
Ako to dopadlo? Pretože mne to chodilo posledné dni a keďže som to ignorovala, dnes mi ho ozaj zamkli, ani mesenger nejde
@lienokja Sociálna sieť je pomerne striktná, čo sa zapnutia týka, nakoľko vyžaduje jej aktiváciu do 15 dní od zobrazenia výzvy. V opačnom prípade vám uzamkne účet až do zapnutia lepšieho zabezpečenia.
Aktivácia funkcie Facebook Protect spočíva v tom, aby ste si zmenili heslo do Facebooku, pokiaľ je vaše heslo príliš krátke alebo jednoduché a útočníci by ho mohli ľahko uhádnuť. Takisto je potrebná aktivácia verifikácie v dvoch krokoch. Ak obe podmienky spĺňate, Facebook Protect si zapnete bez nutnosti čokoľvek meniť. V opačnom prípade vás Facebook upozorní na bezpečnostný prvok, ktorý je potrebné aktualizovať a až následne vám zapne Facebook Protect.
https://touchit.sk/facebook-protect-aktivacia/4...
2 faktorova verifikacia, odporucam mat zapnute vsade. Su na to speci appky pripadne sa da smskou

Nie, vôbec. Ani mi nič také neprišlo, čo to má byť?