icon

Zarábajte sledovaním trailerov s aplikáciou Anzztv!

15. nov 2023

Ahojte, má niekto skúsenosti s touto appkou? Vraj platia za pozeranie trailerov okolo 150 eur mesačne. Ak náhodou máte viac info, tak poprosím.

Strana
z2
hiro
25. nov 2023

@oktak Ja som reagoval na anonymneho autora - ohladom toho ze sa pyta ci si investoval. Lebo sa to uz tu viac krat opakovalo - pokial pisu o investovani do Binance - pokial mi len oni posielaju texty "investoval si", obrazky alebo co ja viem co tak je to jasny podvod. Take obrazky ci grafy si kazdy vygeneruje na kolene za minutu. Pokial to nie je na Binance ucte kde mam svoje konto a svoje heslo ktore oni nevedia a viem si to tam skontrolovat.
Davat si pozor nie je o mudrosti ale o pristupe - ludia najprv veria takymto ponukam a potom sa popalia. Ja to beriem opacne - pre mna je kazda takato ponuka podvod a az po dokladnejsom preskumani mozem zmenit nazor ze mozno nie je.
Tu sa riesia dookola kadejake ponuky kde na 99% z toho vyjde vzdy podvod tak sa do toho zapajam a upozornujem na to skorej kym sa do toho niekto dalsi zapoji.

maranco
26. nov 2023

Už zabalili krám a z "investorov" sa stali okradnutý.

autor
26. nov 2023

Áno, práve mi písala maminka, ktorá mi túto "prácu" núkala, že prišli o 2000 eur, appka padla. Len v ich telegram skupine že bolo cez 70 ľudí, takže banda podvodnikov si pekne prilepšila. Celé zle 🙁

Strana
z2