icon

Zľavomat mi nechce vrátiť peniaze

sandra151
8. feb 2021

Ahojte. Chcela by som požiadať o radu.
Mala som zakúpený pobyt cez Zlavomat, na KONKRÉTNY októbrový termín.
Bol zrušený z ich strany pretože hotel zatvoril kvôli aktuálnej situácii. Neustále predlžujú platnosť voucheru napriek tomu že som im povedala že nemám záujem zúčastniť sa pobytu v INOM termíne,pretože nemôžem a nechcem z dôvodu že som tehotná.
Odmietajú mi vrátiť peniaze. Najprv tvrdili že to nieje možné vôbec, následne sa začali vyhovárať na hotel,že si mám skúsiť od nich vypýtať písomné schválenie že storno schvaľujú. Hotel nekomunikuje lebo je zatvorený.
Čo robiť? Držia mi peniaze už piaty mesiac.
Ja som storno podmienky neporušila,storno prebehlo z ich strany.
Pekné slovo ani vyhrážky nefungujú.
Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
sandra151
autor
8. feb 2021

@dominika_sk ďakujem 🙏

pininka1
8. feb 2021

@sandra151 otazne je,ci uz nebolo vtedy ked si kupovala ten pobyt v podmienkach ze ked sa nemoze uskutocnit, daju ti vaucher na nahradny pobyt. My sme to tak mali s bookingom, ked sme si rezervovali Chorvatsko. Poslali nam vaucher ale uz s tym,ze na dalsi termin mame kontaktovat uz priamo zariadenie,ze s nimi uz nic nemame.

liz_lemon
8. feb 2021

@sandra151 neplatila si kartou? ak ano, tak sa rychlo obrat na banku, riesia reklamacie nedodaneho tovaru

aduskatt
8. feb 2021

@sandra151 áno, bol to pobyt v zahraničí, v hoteli som to stornovala po tom, čo mi to odporučil Zlavomat, hotel mi povedal, že sa mám obrátiť na Zlavomat ohľadne vrátenia peňazí. Po mojom nesúhlase s kreditmi navýšenými o 20% hodnoty objednávky a požiadavke vrátiť peniaze na účet mi vyhoveli

sandra151
autor
8. feb 2021

@aduskatt možno by mi vyhoveli keby to hotel schváli,ale ten nekomunikuje odkedy je zatvorený

babydesire
9. feb 2021

@sandra151 podla mna je to nespravne,,zo zadrzanych penazi bufu financovat pohladavky a naklady a ked krachnu kto to potom vrati?

sandra151
autor
9. feb 2021

@babydesire ja som veľmi nahnevaná z tejto situácie lebo je to fakt nefér . Ja viem že za túto situáciu nemôžu ani oni ale ajtak je to cez čiaru toľko mesiacov to naťahovať

babydesire
9. feb 2021

@sandra151 to ano..poradit nevirm,jedine ta soi-ka asi,,aj ked v dnednrj dobe..a este medializovat to,,takyto pripad som v mediach este nezachytila,pomoze to snad dat doporiadku ak sa ozvu aj dalsi...oni (media) maju svojich odbornikov,ktory su tu na komunikaciu s mediami a tak dostanes snad aj neplatene poradenstvo

sandra151
autor
9. feb 2021

Neviem či je to taká veľká náhoda alebo zaregistrovali že som to začala riešiť na internete, ale práve sa mi ozvali zo zlavomatu že to idú riešiť oni s hotelom, keďže mne neodpisujú. Že skúsia vyžiadať schválenie.

jacob33
27. mar 2021

@sandra151 podarilo sa vam nieco vyriesit? Tiez mame rovnaky problem.. hotel nekomunikuje, a len predlzuje platnost voucheru, ked chceme zrusit voucher -nesuhlasia

sandra151
autor
27. mar 2021

@jacob33 vrátili mi peniaze. Ale Sú za tým veľké hádky , vyhrážky, vypisovanie a otravovanie. Ale iné na nich nezaberá.
Povolenie od hotela nakoniec vybavili oni,čiže všetko sa da len stačí chcieť

jacob33
30. mar 2021

@sandra151 nam nakoniec opat predlzili platnost voucheru do konca roka 2021 (najskor trvali na termine do juna 2021), tak snad sa situacia upokoji a pojdeme na vylet na konci roka 🙂

sandra151
autor
30. mar 2021

@jacob33 tak áno,keby môžem tak idem aj ja a nechám to tak,ale ja v máji rodím a je nereálne ísť s bábätkom na wellnes pobyt a nevedeli to pochopiť

jancullik353
20. aug 2021

Dobrý deň, ja mám podobný problém s vrátením peňazí zo zlavomatu. Kúpila som si vouchery, salón objednávku stornoval lebo mali nejaky problém a Zľavomat mi odmieta vrátiť peniaze. Namiesto peňazí mi poskytol kredity, ktoré platia iba rok. Čiže isto všetky nevyužijem keďže šlo o vyššiu sumu . Môžem sa spýtať ako ste postupovali tí ktorým Vám vrátili peniaze ? Ďakujem

sandra151
autor
20. aug 2021

@jancullik353 ahoj, dlhé dlhé mesiace som ich bombardovala správami, pomohli len hádky a vyhrážky a vrátili peniaze. Ale bolo to na dlho a prišla som o všetky nervy. Oni sa vždy vyhovárali na hotel, že ten to musí schváliť , že Oni nemôžu nič spraviť. Potom som veľmi veľa komunikovala aj s hotelom a samozrejme nie on o tom rozhodoval. Zlavomat samozrejme nechce prísť o peniaze tak si budú vymýšľať a naťahovať to ako sa len da.
Prajem pevne nervy

carcarla
16. sep 2021

@sandra151 baby a tie kredity su co ako,ak mam pobyt kupeny v nejakej hodnote tak oni mi daju kredity v hodnote toho pobytu alebo je to viac kreditov na neviem co.Mozete mi to derailnejsue vysvetlit? Ďakujem

sandra151
autor
16. sep 2021

@carcarla to ti poradiť neviem,nemala som od nich kredity,ale myslím si že ich môžeš minút na hocičo

njurka
13. jan 2022

@deedol co je SOI

marci77
13. jan 2022

@njurka slovenska obchodna inspekcia

njurka
13. jan 2022

@marci77 ďakujem myslela som si

njurka
13. jan 2022

@sandra151 mam podobný problém ponúkli mi kredity a tiež platnosť max 6 týždňov