Zľavomat mi nechce vrátiť peniaze
Ahojte. Chcela by som požiadať o radu.
Mala som zakúpený pobyt cez Zlavomat, na KONKRÉTNY októbrový termín.
Bol zrušený z ich strany pretože hotel zatvoril kvôli aktuálnej situácii. Neustále predlžujú platnosť voucheru napriek tomu že som im povedala že nemám záujem zúčastniť sa pobytu v INOM termíne,pretože nemôžem a nechcem z dôvodu že som tehotná.
Odmietajú mi vrátiť peniaze. Najprv tvrdili že to nieje možné vôbec, následne sa začali vyhovárať na hotel,že si mám skúsiť od nich vypýtať písomné schválenie že storno schvaľujú. Hotel nekomunikuje lebo je zatvorený.
Čo robiť? Držia mi peniaze už piaty mesiac.
Ja som storno podmienky neporušila,storno prebehlo z ich strany.
Pekné slovo ani vyhrážky nefungujú.
Ďakujem za každú radu.
@sandra151 otazne je,ci uz nebolo vtedy ked si kupovala ten pobyt v podmienkach ze ked sa nemoze uskutocnit, daju ti vaucher na nahradny pobyt. My sme to tak mali s bookingom, ked sme si rezervovali Chorvatsko. Poslali nam vaucher ale uz s tym,ze na dalsi termin mame kontaktovat uz priamo zariadenie,ze s nimi uz nic nemame.
@sandra151 áno, bol to pobyt v zahraničí, v hoteli som to stornovala po tom, čo mi to odporučil Zlavomat, hotel mi povedal, že sa mám obrátiť na Zlavomat ohľadne vrátenia peňazí. Po mojom nesúhlase s kreditmi navýšenými o 20% hodnoty objednávky a požiadavke vrátiť peniaze na účet mi vyhoveli
@sandra151 podla mna je to nespravne,,zo zadrzanych penazi bufu financovat pohladavky a naklady a ked krachnu kto to potom vrati?
@babydesire ja som veľmi nahnevaná z tejto situácie lebo je to fakt nefér . Ja viem že za túto situáciu nemôžu ani oni ale ajtak je to cez čiaru toľko mesiacov to naťahovať
@sandra151 to ano..poradit nevirm,jedine ta soi-ka asi,,aj ked v dnednrj dobe..a este medializovat to,,takyto pripad som v mediach este nezachytila,pomoze to snad dat doporiadku ak sa ozvu aj dalsi...oni (media) maju svojich odbornikov,ktory su tu na komunikaciu s mediami a tak dostanes snad aj neplatene poradenstvo
Neviem či je to taká veľká náhoda alebo zaregistrovali že som to začala riešiť na internete, ale práve sa mi ozvali zo zlavomatu že to idú riešiť oni s hotelom, keďže mne neodpisujú. Že skúsia vyžiadať schválenie.
Dobrý deň, ja mám podobný problém s vrátením peňazí zo zlavomatu. Kúpila som si vouchery, salón objednávku stornoval lebo mali nejaky problém a Zľavomat mi odmieta vrátiť peniaze. Namiesto peňazí mi poskytol kredity, ktoré platia iba rok. Čiže isto všetky nevyužijem keďže šlo o vyššiu sumu . Môžem sa spýtať ako ste postupovali tí ktorým Vám vrátili peniaze ? Ďakujem
@jancullik353 ahoj, dlhé dlhé mesiace som ich bombardovala správami, pomohli len hádky a vyhrážky a vrátili peniaze. Ale bolo to na dlho a prišla som o všetky nervy. Oni sa vždy vyhovárali na hotel, že ten to musí schváliť , že Oni nemôžu nič spraviť. Potom som veľmi veľa komunikovala aj s hotelom a samozrejme nie on o tom rozhodoval. Zlavomat samozrejme nechce prísť o peniaze tak si budú vymýšľať a naťahovať to ako sa len da.
Prajem pevne nervy

@dominika_sk ďakujem 🙏