Zrušenie účtu na Modrom koníku
Pekný večer ženy!
Toto je taký výkrik do tmy a môj malý bezvýznamný protest, ale dnes som sa rozhodla zrušiť si účet na koníku a ďalej tento web nesledovať. Prinútil ma k tomu spôsob, akým je web moderovaný. Nebudem prvá a asi na posledná, ktorá z tohoto dôvodu odišla, či už dobrovoľne alebo nútene. Niektoré táto správa iste poteší 🙂, s niektorými sa snáď niekedy v budúcnosti stretneme na nejakom lepšie spravovanom fóre. Želám si, aby sa vám tu darilo a boli ste v budúcnosti spokojnejšie s prácou administrátorov. Do videnia!
Výborne, takže už tu pomaly ostanú len tupela čo nevedia ani internet používať a 2+2 je pre nich učivo vysokej školy 🙃
Toto je fakt obrovská škoda. 😒Nech sa Ti darí.
Zial admini sami totalne znicili toto forum velmi zlymi rozhodnutiami. Anonym odpoveda anonymu, nasledne uz nie si anonym, podla potreby....chore a cele zle
Zial admini sami totalne znicili toto forum velmi zlymi rozhodnutiami. Anonym odpoveda anonymu, nasledne uz nie si anonym, podla potreby....chore a cele zle
@mircalla jednak tieto anonymi čo píšeš a tiež tieto odpovede zalinkovane...no odveci to je.. mňa by zaujímalo k čomu je to dobré 🤔
To sa s tým neviete vyrovnať? Také silné ženy? Ja beriem MK ako zábavu ... veď toto nieje reálny život...
@viestta neprežívam, len som komentovala novoty ako niektoré.. mám reálny život kde fungujem 🙂
@annm81 jaj, v zivote hocikde je to tak, ze tí horní sedia na svojich stolickách, a ked aj má niekto nizsí dobrý nápad, mozu ho zmietnut zo stola a nic sa neudeje, aj mne je to jedno. Povedzme si na rovinu, ze neni nad veducich a manazerov, vsade, a to, ci niekto odniekial odide, je len malá smietka, nic viac.
uz si neprecitA odisla. Chcela som pozriet kto to vlastne je
@annm81 Píšem anonymne, lebo mi to tak vyhovuje. Nepoznám Ťa,nemám nič proti Tebe. Nesledujem Ťa. Ale píše Ti tu osoba, tvári sa ako Panna Mária a pritom vedome uráža druhých ľudí v diskusiách na MK. A to nie anonymne, ale pod svojim nickom.
@annm81 Píšem anonymne, lebo mi to tak vyhovuje. Nepoznám Ťa,nemám nič proti Tebe. Nesledujem Ťa. Ale píše Ti tu osoba, tvári sa ako Panna Mária a pritom vedome uráža druhých ľudí v diskusiách na MK. A to nie anonymne, ale pod svojim nickom.
@anonym_a3e6c1 Hnusná bola a teraz sa tu ide teatrálne lúčiť.
@anonym_3e60eb Nemyslím zakladateľku tejto diskusie,naozaj ju nepoznám. Niekto tu je varený - pečený, ja som tu raz za čas. Poznám len nick,čo veľmi rád uráža - všade bola, všetko vie. Bez kúska hanby.
@anonym_3e60eb Na každé prasa sa voda varí.
Konečne sú zmeny na MK a nebude až taký slniečkársky. Treba zniesť aj trochu kritiky veď v každej je kúsok pravdy.
@anonym_3e60eb Nemyslím zakladateľku tejto diskusie,naozaj ju nepoznám. Niekto tu je varený - pečený, ja som tu raz za čas. Poznám len nick,čo veľmi rád uráža - všade bola, všetko vie. Bez kúska hanby.
@anonym_a3e6c1 ty o kom pises?
@anonym_a3e6c1 ty o kom pises?
@anonym_fbb2bb To nepoviem,ale prispela tu do tejto diskusie. Jedna jediná, nech nad sebou premýšľa a neuráža ľudí v ich nešťastí,lebo karma je zdarma.
To ma mrzí, lebo som rada čítala tvoje príspevky, ak to čítaš tak pozdravujem.. mňa raz tiež strašne niečo nasralo, zrušila som účet, ale o pol roka som sa vrátila.. len som si nastavila viac v sebe pravidlá a nepíšem sem tak často ako kedysi..
@anonym_fbb2bb To nepoviem,ale prispela tu do tejto diskusie. Jedna jediná, nech nad sebou premýšľa a neuráža ľudí v ich nešťastí,lebo karma je zdarma.
Nie tá čo písala o tupelách....a sedí v kostele každu nedelu v prvej lavici?

a aky je konkretny dovod?