icon

Zrušenie účtu na Modrom koníku

annm81
21. júl 2025

Pekný večer ženy!

Toto je taký výkrik do tmy a môj malý bezvýznamný protest, ale dnes som sa rozhodla zrušiť si účet na koníku a ďalej tento web nesledovať. Prinútil ma k tomu spôsob, akým je web moderovaný. Nebudem prvá a asi na posledná, ktorá z tohoto dôvodu odišla, či už dobrovoľne alebo nútene. Niektoré táto správa iste poteší 🙂, s niektorými sa snáď niekedy v budúcnosti stretneme na nejakom lepšie spravovanom fóre. Želám si, aby sa vám tu darilo a boli ste v budúcnosti spokojnejšie s prácou administrátorov. Do videnia!

Strana
z4
anonym_db30a4
21. júl 2025

a aky je konkretny dovod?

janai1
21. júl 2025

Výborne, takže už tu pomaly ostanú len tupela čo nevedia ani internet používať a 2+2 je pre nich učivo vysokej školy 🙃

enmery
21. júl 2025

Toto je fakt obrovská škoda. 😒Nech sa Ti darí.

really8
21. júl 2025

@annm81 skoda, maj sa. Cau

heidi4
21. júl 2025

@annm81 Skoda, mala som rada tvoje inteligentne a vzdy bezchybne prispevky, uz tu moc bab neostalo, ktorych komentare vzdy rada precitam a najma do bodky s nimi suhlasim. Nech sa ti dari 🙂

mircalla
21. júl 2025

@annm81 Mne sa vzdy pacili tvoje prispevky. Ja som extremne znechutena tymi novinkami. Fakt skoda

mircalla
21. júl 2025

Zial admini sami totalne znicili toto forum velmi zlymi rozhodnutiami. Anonym odpoveda anonymu, nasledne uz nie si anonym, podla potreby....chore a cele zle

casavina
21. júl 2025
@mircalla

Zial admini sami totalne znicili toto forum velmi zlymi rozhodnutiami. Anonym odpoveda anonymu, nasledne uz nie si anonym, podla potreby....chore a cele zle

@mircalla jednak tieto anonymi čo píšeš a tiež tieto odpovede zalinkovane...no odveci to je.. mňa by zaujímalo k čomu je to dobré 🤔

tiika
21. júl 2025

@annm81 fakt škoda, aj keď chápem, v poslednej dobe mam i ja častejšie takéto nutkanie..
Je to kvôli týmto novinkám, či ide skôr o niečo konkrétne? Ak sa dozvieš o nejakom normalnejsom fóre, budem rada, ak dáš nejako vedieť. Rada presadnem 😊

panonia
21. júl 2025

To sa s tým neviete vyrovnať? Také silné ženy? Ja beriem MK ako zábavu ... veď toto nieje reálny život...

doriiis
21. júl 2025
@panonia

To sa s tým neviete vyrovnať? Také silné ženy? Ja beriem MK ako zábavu ... veď toto nieje reálny život...

@panonia ...asi tak

viestta
21. júl 2025

@casavina mne sa tie zalinkovane odpovede pacia, aspon je vidno k comu komentujes. No a moznost anonymnych odpovedi dala niekomu "kridla" ale netreba cely MK moc prezivat, tak ako pise @panonia

casavina
21. júl 2025
@viestta

@casavina mne sa tie zalinkovane odpovede pacia, aspon je vidno k comu komentujes. No a moznost anonymnych odpovedi dala niekomu "kridla" ale netreba cely MK moc prezivat, tak ako pise @panonia

@viestta neprežívam, len som komentovala novoty ako niektoré.. mám reálny život kde fungujem 🙂

jasminia
21. júl 2025

@annm81 Šťastnú cestu. Ľudia prichádzajú a odchádzajú.

mircalla
21. júl 2025
@panonia

@panonia Mas pocit, ze ak niekto napise, ze "skoda" to znamena, ze sa s tym niekto nevie vyrovnat? Ci si len rada teatralna ci skor trapna?

kassandra25
21. júl 2025

@annm81 jaj, v zivote hocikde je to tak, ze tí horní sedia na svojich stolickách, a ked aj má niekto nizsí dobrý nápad, mozu ho zmietnut zo stola a nic sa neudeje, aj mne je to jedno. Povedzme si na rovinu, ze neni nad veducich a manazerov, vsade, a to, ci niekto odniekial odide, je len malá smietka, nic viac.

mondolina
21. júl 2025

@annm81
mrzí ma to, bola si moja obľúbená 💋
želám všetko dobré.

tetapetra
21. júl 2025

@annm81 🫂 snáď raz

mimacaci
21. júl 2025

@annm81 zbohom

panonia
21. júl 2025
@mircalla

@panonia Mas pocit, ze ak niekto napise, ze "skoda" to znamena, ze sa s tym niekto nevie vyrovnat? Ci si len rada teatralna ci skor trapna?

@mircalla No prepáč....tak som pre trápna pre niekoho koho ani nepoznám....a vieš čo? Nevadí mi to😄.

slavomira236
21. júl 2025

uz si neprecitA odisla. Chcela som pozriet kto to vlastne je

anonym_a3e6c1
21. júl 2025

@annm81 Píšem anonymne, lebo mi to tak vyhovuje. Nepoznám Ťa,nemám nič proti Tebe. Nesledujem Ťa. Ale píše Ti tu osoba, tvári sa ako Panna Mária a pritom vedome uráža druhých ľudí v diskusiách na MK. A to nie anonymne, ale pod svojim nickom.

anonym_3e60eb
21. júl 2025
@anonym_a3e6c1

@annm81 Píšem anonymne, lebo mi to tak vyhovuje. Nepoznám Ťa,nemám nič proti Tebe. Nesledujem Ťa. Ale píše Ti tu osoba, tvári sa ako Panna Mária a pritom vedome uráža druhých ľudí v diskusiách na MK. A to nie anonymne, ale pod svojim nickom.

@anonym_a3e6c1 Hnusná bola a teraz sa tu ide teatrálne lúčiť.

anonym_a3e6c1
21. júl 2025
@anonym_3e60eb

@anonym_3e60eb Nemyslím zakladateľku tejto diskusie,naozaj ju nepoznám. Niekto tu je varený - pečený, ja som tu raz za čas. Poznám len nick,čo veľmi rád uráža - všade bola, všetko vie. Bez kúska hanby.

anonym_a3e6c1
21. júl 2025
@anonym_3e60eb

@anonym_3e60eb Na každé prasa sa voda varí.

anonym_4296db
21. júl 2025

Konečne sú zmeny na MK a nebude až taký slniečkársky. Treba zniesť aj trochu kritiky veď v každej je kúsok pravdy.

anonym_fbb2bb
21. júl 2025
@anonym_a3e6c1

@anonym_3e60eb Nemyslím zakladateľku tejto diskusie,naozaj ju nepoznám. Niekto tu je varený - pečený, ja som tu raz za čas. Poznám len nick,čo veľmi rád uráža - všade bola, všetko vie. Bez kúska hanby.

@anonym_a3e6c1 ty o kom pises?

anonym_a3e6c1
21. júl 2025
@anonym_fbb2bb

@anonym_a3e6c1 ty o kom pises?

@anonym_fbb2bb To nepoviem,ale prispela tu do tejto diskusie. Jedna jediná, nech nad sebou premýšľa a neuráža ľudí v ich nešťastí,lebo karma je zdarma.

jana_eyre_2
21. júl 2025

To ma mrzí, lebo som rada čítala tvoje príspevky, ak to čítaš tak pozdravujem.. mňa raz tiež strašne niečo nasralo, zrušila som účet, ale o pol roka som sa vrátila.. len som si nastavila viac v sebe pravidlá a nepíšem sem tak často ako kedysi..

anonym_4296db
21. júl 2025
@anonym_a3e6c1

@anonym_fbb2bb To nepoviem,ale prispela tu do tejto diskusie. Jedna jediná, nech nad sebou premýšľa a neuráža ľudí v ich nešťastí,lebo karma je zdarma.

Nie tá čo písala o tupelách....a sedí v kostele každu nedelu v prvej lavici?

Strana
z4