icon

Aké vložky si vziať po kyrete?

8. okt 2025

Baby čo ste boli na kyrete, aké vložky si treba vziať normálne menštruačné? Always čo používam nočné ? Či nejaké iné ako popôrodné? Krváca to veľa ? Dik za radu.

anonym_044fba
8. okt 2025

normálne som mala, nie nočné, veď som nikde nespala (ale nevedela som, ako dlho tam budem, tak som si vzala tie trochu predĺžené Always ružové)

ja som krvácala tak stredne, nie veľmi (ďalšie dni len špinenie)

janulka155
8. okt 2025

Ja som bola na začiatku septembra na kyrete. Normálne vložky ako používaš. Ten deň som mala ako menštruáciu a ďalšie dni len spinila.

autor
8. okt 2025
@janulka155

Ja som bola na začiatku septembra na kyrete. Normálne vložky ako používaš. Ten deň som mala ako menštruáciu a ďalšie dni len spinila.

Tak super baby ja použivam tie tenké always cotton nočné lebo sú dlhšie taká istota. Som nevedela či nemajú byť nejaké iné. Dik za radu
@anonym_044fba
@janulka155

anonym_061cee
8. okt 2025

Ja som vôbec nekrvacala 🤷‍♀️ aj intimka by mi stačila. Ale odporúča sa hrubé ideálne neparfumovane

stellarstar
8. okt 2025

Ja som tiež nekrvácala stačila klasická intímka

autor
8. okt 2025
@anonym_061cee

Ja som vôbec nekrvacala 🤷‍♀️ aj intimka by mi stačila. Ale odporúča sa hrubé ideálne neparfumovane

@anonym_061cee hrubé fakt? To som nekupovala roky

autor
8. okt 2025

Baby a to mi oni dajú po zákroku nohavičky a vložku či má hneď zobudia aby som si to dala? Ako to je

tess123
8. okt 2025
@anonym_autor

Baby a to mi oni dajú po zákroku nohavičky a vložku či má hneď zobudia aby som si to dala? Ako to je

@anonym_autor zobudia ťa máš medzi nohami nemocničnú vložku a pod sebou podložku . O 2 hodiny ťa prídu postaviť na nohy dáš si nohavičky vložku a ideš. Tak to bolo v PP neviem ako inde . Prvý krát som takmer nekrvacala druhý krát veľmi až som pretiekla .

autor
8. okt 2025
@tess123

@anonym_autor zobudia ťa máš medzi nohami nemocničnú vložku a pod sebou podložku . O 2 hodiny ťa prídu postaviť na nohy dáš si nohavičky vložku a ideš. Tak to bolo v PP neviem ako inde . Prvý krát som takmer nekrvacala druhý krát veľmi až som pretiekla .

@tess123 ďakujem za vysvetlenie

anonym_044fba
8. okt 2025

Ja v Nitre tiež tak. Že som sa zobudila s vložkou medzi nohami, a keď som už bola na izbe prezliekla som sa do svojich nohavičiek a dala svoju vložku. Potom čakala na prepúšťaciu správu.

V izbe som sa hlavne napila vody, nech ma tak nemotá. A niečo som si zajedla (dones si dačo malé)