Ako prebieha kontrola po cisárskom reze po šestonedelí?
Ahojte,
Prosim vas, tie co ste mali cisársky rez a následnú kontrolu po 600nedeli. Ako prebiehala vasa kontrola? Mna doktor pozrel iba so zrkadlami, prehnatal palpacne a viac nic. Sono ani vaginálne mi nerobil. Potom som si uvedomila, ci je takyto pristup vlastne ok? Nepytal sa na menzes, ktory som mimochodom dostala uz kedze nekojim, ani jazvu mi nepozeral. Odflakol to alebo je to bezny postup? Vzdy som s nim bola spokojna ale uz sa mi nepáčil u neho test na cukrovku a teraz toto.
@anonym_autor Neni to určite ok mne pozeral aj ultrazvukom jazvu maternicu všetko
Myslim, ze kto chcel pochopit pochopil ale dakujem za upozornenie.
@anonym_autor Neni to určite ok mne pozeral aj ultrazvukom jazvu maternicu všetko
@anonym_797020 dakujem za odpoved, tiez si myslim ze nie je take vysetrenie ok ale nemal mi kto strážiť malinku a musela som ju zobrat so sebou tak som nejak sa sama nevypytovala chcela som tiez byt rychlo vybavena a potom mi to az doma zacalo vŕtať v hlave, ze vsak on mi nerobil ani sono ako vie ci ma dobre vyčistili atd..
@anonym_autor mesiac po cisárskom reze si nemala kontrolu u operatera?
@terezia323 nie nemala, islo o akútny cisársky tak neviem ako to chodi. ani mi nekazali nic take iba ze sa mam so správou hlasit u svojho gynekologa.
@terezia323 nie nemala, islo o akútny cisársky tak neviem ako to chodi. ani mi nekazali nic take iba ze sa mam so správou hlasit u svojho gynekologa.
@anonym_autor lebo cisarsky rez je operácia, či už akútny alebo plánovaný a mesiac po op by ťa mal skontrolovať operater. Jazvu, krvácanie
@anonym_autor lebo cisarsky rez je operácia, či už akútny alebo plánovaný a mesiac po op by ťa mal skontrolovať operater. Jazvu, krvácanie
@terezia323 nie nikto nic ani len meno toho kto ma operoval som nemala v tej sprave napisane. Nechapem uz ozaj.
Mne pozrel zdola a aj ultrazvuk plus palpacne.
@terezia323 ani mňa nepozerali v nemocnici po cisárskom mala som sa hlásiť len u svojho aj v správe som to mala napísané, aj môj gynekológ mi tak vravel. Ja som mala z plánovanej akútnu sekciu. Pri vyberaní stehov sa ma spytali ako sa mam a že u môjho obvodného sa mam hlásiť ak by boli nejaké bolesti alebo silné krvácanie tak u nich.

@anonym_autor myslim, ze po 11,5roku (600 tyzdnov) od cisarskeho ta nikto kontrolovat nebude…