Ako prekonať intímne problémy po pôrode?
Zienky, píšem anonymne, lebo citlivá téma… Som po pôrode 5 mesiacov (druhé dieta). Sex s manželom sme mávali super, no keď som otehotnela, bol nám zákazany (nejaké intímnosti boli, ale sex samotný cely čas nie). Potom keď sa babo narodilo, cca po 3 mesiacoch sme to “išli skusit”, ale akosi to aj napriek gelu nešlo :/ Sme sami na 2 malé deti, častokrát zaspim s nimi večer keď ich uspavam, alebo niekedy aj cez deň s nimi spím, lebo druhé dojčím a budí sa skoro každú hodinu, tak som kvalitne KO a staršie je cely deň s nami, takze ani nie je moc priestor kedy… Včera sme sa už dohodli, že isto😀 muž večer rýchlo upratoval kuchyňu, ja som uspavala, drobec sa aj tak budil stále, takze sme sa stretli až okolo 23tej a už som bola aj dosť unavená ale pointa je, že mne to nerobilo vôbec nič :/ dotyky, bozky, proste nič :/ nakoniec ani nič nebolo.. s mužom inak komunikujeme o všetkom, ale nechcem mu povedať, že to bolo take, lebo určite by sa ho to dotklo… je mi to ľúto, viem, že jemu sex chyba, aj mne niekedy ale väčšinou vtedy keď sa nedá 😀😀 alebo neviem či bola chyba v tom, že to bolo takto dohodnuté.. bez nejakej “vášne a romantiky”. Alebo myslite, že len hormóny ešte robia sarapatu? Nemali ste to niektorá takto? Upraví sa to? 🙏
Mam to stale takto🤣vynimocne niektore razy sa mi chce a aj mi to sposobuje taku radost ako pred detmi, ale vacsinou je to “z povinnosti”
Chlapi to asi tazko pochopia a tiez nechcem, aby moj muz tym dlhodobo trpel, mne to zas tak neublizi ked sa raz dva krat do tyzdna premozem, momentalne to u nas trva max 15 minut, to prezijem🤣
A verim, ze sa to rsz, ked dokojim a vyspim sa, upravi
Aj únava robí svoje aj kojenie.
U mna je to rovnake, tiez tento problem nastal po porode. Kojila som ledva 2 mesiace a uz su to 3 roky. Chut ziadna, len sa premaham. Ja to pripisujem uz chronickej unave a nevyspatosti. Citim, ze by som aj chcela, ale telo proste vypne a nespolupracuje.
Upravi sa to, neboj sa, a bude to super🙂....neboj sa, daj tomu cas...kvalita sexualneho zivota yeny je po 30ke najlepsia
ja som bola dojka profesional 🙂...kojila som dlho, predlho a sex fungoval popri tom vyborne