Ako upraviť menštruačný cyklus po pôrode bez antikoncepcie?
Dobrý deň, nemáte prosím vás skúsenosti s úpravou cyklu po pôrode? Mávala som bežné 3 dní krvacanie potom špinenie.. teraz začínam špinenie potom 5 dní krvacanie a následne špinenie. Dnes už 8 deň a stále spinim.. minulý mesiac som to mala ešte okolo 11dc. Ako úprimne nebaví ma to pomaly polku cyklu riešiť toto a sex pomalú žiadny.. dá sa to nejak inak okrem HAK?
@euka210 4 mesiace
Kamoška to tak má, už tretím rokom...z byliniek skus alchemilku, rebríček - alebo rovno čaj gynastan. Niektoré baby chvalia gynex kvapky (mne urobili zle). A dobrý je aj agnucaston.
@michaela329 ja som mala teraz 4ms a je to horšie q horšie ako sa mi to predlžuje. Gynex ani u mna pri snazeni nebol dobrý ale skúsim toto co si mi odporučila. Ďakujem 🙏
Tal 4 mesiace od porodu je veeeeelmi kraftko. To si mala Menzes Kolko? 2 krat? Ja som v Tom case o menzese Ani nechyrovala (nastastie). Ono casto je to po porode inak a Cyklus sa zmeni a uz nikdy nebude uplne rovnaky ako pred teotenstvom. Hovori sa, ze ako sa telo menilo 9 mesiacov pocas tehu, potrebuje na zotavenie sa presne tolko isto casu Po porode.
@yanni už som mala 4x.. a viac posledné obdobie mám krvacanie alebo špinenie ako nemám a už je to fakt obmedzujúce dosť aj v intímnom zivote. Samozrejme u Dr som bola .. najskôr sa riešilo ze mam rozpad panvového dna, potom mi zistil ze som mala nejakh kúsok v maternici co ostalo a teraz naposledy cysta.. vsetko chvalabohu odišlo a nemusela som ísť na zákrok ale toto ma už vytáča dosť
@yanni ono je to rôzne. Ja som po pôrode 10tyzdnov a cyklus nabehol 5. (Nekojila som). Dĺžkou ako byval, intenzita rovnaká - ale bolestivosť oveľa nižšia. Po oboch pôrodoch som pila rebríček (alchemilku nemôžem). 🤷

Kolko je od porodu? Cyklus sa casom upravuje a meni.