icon

Bolesti po kyretáži a nárast libida

11. apr 2025

Ahojte baby 2x kyret v rámci jedného týždňa, prvýkrát zle vyčistili silné bolesti žiadne krvácanie išla som druhýkrát nakoľko maternica je v zlej polohe a zle sa čistí.. Už bolí len jemne ale už aj krváca v pondelok idem na kontrolu.
Blbá otázka takže možno aj hejty. Ja som strašne nadržaná 🙈 s priateľom sa celý deň doberáme no vždy keď príde vlna vzrušenia príde aj vlna bolesti maternica bolí. Poctivo dodrzim "šestonedelie" kvôli infekcii samozrejme ani sama si nedoprajem org*zmus aby sa dačo nepokazilo. Len baby prečo to bolí? Keď cítim najviac vzrušenia najviac to boli. Dá sa to vôbec dokopy? Ja som celkovo žena s malým libidom no odkedy mi pichali injekcie na čistenie a odkedy mám bolesti ta chuť sa nedá zvládnuť 🤦‍♀️🙈 som úplne naopak celá. Nejaké rady? Ako pomôcť hojeniu? Kontrola v pondelok, ďakujem

hederamonstera
11. apr 2025

Maternica sa stahuje, preto bolesti. Samozrejme urcite su bolesti aj po hojeni, predsa to cistili. 6sto nedelie dodrz, ale ci si sama mozes spravit dobre, si myslim, ze by nemuselo ublizit, ale potom to moze chvilku este viac boliet.

karolinahricova
12. apr 2025

Určite sa to dá dokopy, pri ale takýchto problémoch to trvá dlhšie aj 2-3 mesiace niekedy až 6.

tteiluj
12. apr 2025

Caj z Alchemilky moze pomoct hojeniu a cisteniu.