Bolesti v podbrušku po pôrode
Ahojte. Nemávam žiadne mykózy a ani nič podobné, raz som mala pred 3r z vyryvky svrbenie a palenie, opuch klitorisu, od vtedy a ani pred tým nic. Teraz som 8m po pôrode. Doteraz bolo všetko v poriadku, už minulý cyklus ma bolelo v podbrušku, potom to prestalo, aj som viac chodila na wc, bola som u obvodnej, moč bol okej, tak mi odporučila brusnicový džús a tabletky s manosou. No a teraz je to tu znova. Pri ms som mala nehorázne bolesti. A týždeň ma boli v podbrušku, nie stále. Vcera sme mali s muzom sex, velmi ma to bolelo v podbrušku, tak sme prestali. Neskor sme to skusali znovu a bolel ma už pošvový vchod. Nič ma nesvrbí nič ma nepáli, mala som biely výtok, teraz mám úplne priesvitný, predpokladam, že obdobie ovulácie, čo by aj tie bolesti mohli byť preto aj intenzívnejsie, no ale hrozné niečo. Teraz som si dala aj tabletku nospu dufajuc, ze zaspim a prejde bolest. Na nete som googlila, ale vsade len svrbenie a palenie mykozy kandidy a pod, zajtra smerujem dr, len nie som objednaná, tak neviem, či ma vyšetrí. Mali ste niečo podobné?

Robili ti usg?? Mne sa po pôrode objavil myom, tiež bolesti, krvácanie po styku, veľmi silná menštruácia a bolestivá ešte viac ako pred pôrodom